Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
bestuur@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
Gymzaal Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Nieuwsarchief

Donderdag 8 september 2022 om 13.30 uur
Jerrie Hazeveld en Wessel Luiten nieuwe Kampioenen van Avereest

Zaterdag 3 september 2022 werd voor het eerst in drie jaar de Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest gespeeld. Het toernooi leverde deze 52e editie twee nieuwe kampioenen op. Bij de jeugd was Wessel Luiten (Vriendenschaar) de sterkste; in het seniorentoernooi won Jerrie Hazeveld (Assen) de finale van de onlangs tot Gronings Kampioen gekroonde Talo Tamminga (Midstars).

De bekers voor de Open Kampioenschappen van Avereest 2022

De laatste jaren voor corona de wereld ziek maakte kon de organisatie liefst 190+ deelnemers een dagvullend toernooi bieden. Door coronamaatregelen kon het toernooi in 2020 geen doorgang hebben en de organisatie was in 2021 niet in de gelegenheid het toernooi tot een goed einde te brengen. In 2022 kwam het toernooi wel weer op de agenda van Tafeltennisvereniging Dedemsvaart. Het aantal inschrijvingen bleef met 152 wel achter bij de voorgaande edities. Toch kon de organisatie er weer een complimenteus toernooi van maken. Jammer genoeg moest een flink aantal deelnemers de inschrijving vlak voor de toernooidag intrekken en ook op de dag van het toernooi kwam een aantal spelers helaas niet opdagen. Uiteindelijk namen 137 spelers deel.

De Open Kampioenschappen van Avereest kenmerkt zich door veel wedstrijden in het aanbod. Deelnemers krijgen daarmee waar voor hun geld. Het toernooi moet worden gezien als gezelligheidstoernooi vlak voordat de naderende najaarscompetitie van start gaat en staat open voor zowel jeugd als senioren. Naast het enkelspel wordt er in een kort format ook gestreden voor prijzen in het dubbelspel. Het toernooi begint zoals de laatste edities gebruikelijk met enkelspel voorronden. Deze worden omwille van de beschikbare tijd gespeeld volgens het spelsysteem best-of-3-games en is een ronde om te bepalen welke deelnemers zich plaatsen voor het hoofdtoernooi en wie doorstroomt naar een troosttoernooi. Het vervolg van het toernooi wordt altijd na het dubbelspel gespeeld in de gebruikelijke best-of-5-games.

 

Enkelspel - Jeugd

De sterkere jeugd liet het dit jaar wel afweten; mogelijk is dat een gevolg van de coronatijd dat een gat sloeg in de jeugdledenlijst van verenigingen. De situatie noopte de organisatie om de 28 deelnemers te sorteren op (soms geschatte) speelsterkte. De bovenste 14 namen het in 2 poules tegen elkaar op en ook de onderste 14 werden verdeeld over 2 poules. Nadat de wedstrijden gespeeld waren, werd een herverdeling naar de aanvankelijk beoogde drie sterktecategoriën. Van de bovenste 14 werden de eerste vier geklasseerden van elke poule ingedeeld in categorie A (zeg maar de gevorderde jeugd). Van de onderste 14 werden de laagste vier geklasseerden van elke poule ingedeeld in categorie C (de beginnende jeugd). De overige geklasseerde vormden categorie B. Er was door deze gewijzigde opzet geen troosttoernooi bij de jeugd.

Enkelspel - Categorie A

De achtkamp werd gekenmerkt door spelers die in of tegen de landelijke competitie spelen of die er nipt onder zitten. De verschillen waren uiteindelijk wel zichtbaar, maar cadeau kregen de toppers de punten zeker niet. In bijna elke ronde werd wel een vijfgamer opgetekend hetgeen betekent dat de verschillen in speelsterkte in de praktijk best meevielen. Wessel Luiten (Vriendenschaar, Gouda) leek lang ongeslagen naar de titel onderweg. In de voorlaatste wedstrijd ging de ongeslagen status er toch aan. Daan Jonker (Smash '70, Hattem) won het onderlinge duel met 3-0. Daan kon echter na twee eerdere verliespartijen tegen zijn clubgenoten Anniek en Thijmen van 't Holt de titel wel vergeten. Thijmen verloor echter ook tweemaal waardoor ook hij niet meer bij de zes zeges van Wessel kon komen. De titel 'Jeugdkampioen van Avereest' was daardoor een prooi voor Wessel die in de voorronde wel een schone lei had. Thijmen werd op onderling resultaat tweede voor Daan.

Prijswinnaars enkelspel categorie A

Enkelspel - Categorie B

Er stroomden 12 spelers naar categorie B. In 2 poules gingen de deelnemers het tweede deel van de strijd met elkaar aan. Het valt op dat de sterkteverschillen niet eens zo groot waren. In de eerste poule waren de meiden van Argus (Harkstede), de baas. Aafke Greydanus en Nathalie Veen verzekerden zich hier van een plekje in de halve finales. In de tweede poule waren Bert Jan Krale (Staphorst) en Sendra Foppen (NTC Leogang) de sterksten. Beide halve finales kenmerkten zich na deze poules met slopende vijfde games; Aafke en Nathalie trokken beide met 12-10 in de vijfde game maar nipt de zege naar zich toe en namen het daarom tegen elkaar op in de finale. Net als in de poulefase won Veen van haar clubgenote; dat de twee aan elkaar gewaagd waren blijkt opnieuw, want wederom moest de vijfde game bepalen wie zich in categorie B tot winnares zou kronen. De strijd om de 3e/4e plek was met een snelle 3-0 prooi voor Sendra.

Prijswinnaars enkelspel categorie B

Enkelspel - Categorie C

De achtkamp met doorgaans de beginnende jeugdspelers werd redelijk eenvoudig gewonnen door Dedemsvaarts eigen speelster Laura Stevens. Laura was het kind van de rekening in de voorronde waar zij vierde eindigde en veroordeeld was tot categorie C. In de zeven gespeelde wedstrijden gaf zij slechts één game prijs. Dat was tegen Nika van der Meulen van Kampenion (Kampen). Gideon Bertholee (Borne) moest het in de eerste ronde meteen tegen Laura opnemen. Hij verloor deze partij en liep daardoor constant achter de feiten aan. Iedere keer dat hij won, won Laura ook. Hierdoor eindigde Gideon als 2e. Nika verloor van beide spelers en kon door een zege op clubgenoot Ismay Kaptein de 3e plaats voor zich opeisen.

Prijswinnaars enkelspel categorie C

 

Enkelspel - Senioren

Het seniorentoernooi wordt grotendeels ingedeeld op licentie die de deelnemers hebben. Soms, als het speelschema het toelaat, kunnen deelnemers in een hogere licentiegroep deelnemen als zij hiervoor een voorkeur hebben. De meeste deelnemers werden echter gewoon op hun eigen niveau ingedeeld. De hoogste licentiegroep was C/D. Deze groep strijd om de titel Kampioen van Avereest.

Enkelspel - Categorie D

Het deelnemersveld in categorie D bestond dit jaar uit 20 deelnemers. In de voorronde werden zij hierom in 4 poules van 5 deelnemers verdeeld. Net als bij de jeugd was er deze editie geen titelverdediger. De nummers 1 en 2 van de voorronde plaatsten zich voor het hoofdtoernooi.

In het hoofdtoernooi kwam het veelal aan op nipte winsten of verliezen. In poule 1 verloren zowel Talo Tamminga (Midstars) en Feddy Minkes (Odi) een wedstrijd, maar omdat ze ook beide twee partijen wonnen en de andere spelers niet, plaatsten zij zich voor de halve finales. In poule 2 was het gehalte Assen met drie spelers groot. Jerrie Hazeveld wist zijn enkels hier allemaal te winnen. Gert Storteboom pakte door een zege op voormalige winnares Heleen Mulderij-Roewen de tweede plek. In de halve finale nam Talo het op tegen Gert. Talo was met 3-1 te sterk. De halve finale tussen Jerrie en Feddy eindigde in een snelle 3-0 voor Jerrie. De finale tussen Talo en Jerrie was een herhaling van het treffen in de voorronde eerder op de dag. In de voorronde was Talo nog de sterkere; ditmaal boog de Gronings Kampioen in drie games van de jonge Assenaar die daarmee voor het eerst 'Seniorenkampioen van Avereest' werd.

Het troosttoernooi moest verder met 11 spelers in plaats van 12, want helaas moest Ton Nitert opgeven na de voorronde. Diens plek werd na samenspraak met de spelers van poule 3 opgevuld door Rob Bertholee (Borne). Die was toch aanwezig om zijn zoon bij het jeugdtoernooi te begeleiden. Bertholee bleek te sterk, maar gaf zijn finaleplek wel terug aan de winnaar tussen de overige spelers in de poule. Dat was Sander Derkx van Delta Impuls (Heerenveen). De winnaars van de andere poules waren Joost Mulder en Theo Hartman (beiden van Buitenpost). Zij trapten de finalepoule tussen drie spelers tegen elkaar af. Theo won het Buitenposts' onderonsje, maar verloor de volgende partij van Sander. Het afsluitende duel tussen Joost en Sander won de Heerenvener ook en daarmee werd hij winnaar van het troosttoernooi in categorie D.

Prijswinnaars enkelspel categorie D

Enkelspel - Categorie E

Het deelnemersveld bestond ook hier uit 20 deelnemers. Helaas was er een ziekmelding. De organisatie werd er attent op gemaakt dat een speler in de F-licenties inmiddels een E-licentie had gekregen. Deze speler is hierop gevraagd of hij de leeggevallen plaats wilde opvullen waarmee iedereen weer minimaal vier wedstrijden in de voorronde kon spelen. Helaas had 1 deelnemer last van het openbaar vervoer waardoor deze verlaat arriveerde. Op last van de organisatie heeft deze speler alsnog al zijn enkelspelen gespeeld, telkens net zo lang dat de wedstrijd er nog toe zou doen. Uiteindelijk speelde hij gewoon alle enkelspelen van de voorronde. Het viel op dat niemand in categorie E de voorronde ongeschonden doorkwam. Alle poulewinnaars hadden een wedstrijd verloren.

In het hoofdtoernooi wisten zich acht spelers te plaatsen. In poule 1 belandden Melanie Hazeveld (Assen), Johan Bosman (Wezep), Andy Beshara (ZNS, Zuidwolde Gr) en Ali Hussein (Drachten). Nadat Melanie al haar enkelspelen had verloren en Johan zich na drie zeges verzekerd had van de halve finale, moest het laatste duel tussen Andy en Ali bepalen wie met Johan meeging naar de halve finales. Het werd een spannende duel dat Ali in de vijfde game won. In de andere poule wonnen Jan Holtrop (ZNS) en Jannick van den Broek (Kampenion) elk twee partijen en eindigden daarmee boven Thomas Rass (Vries) en Matthias Dul (Dedemsvaart) die elk op 1 winstpartij bleven steken. Jannick moest in de halve finale het hoofd buigen voor Johan, terwijl Ali het kruisen der degens met Jan verloor. In de snelle finale was Johan vervolgens oppermachtig.

In het troosttoernooi waren ook hier weer poules van 4. Waar in de ene poule geen enkele partij drie games duurde, was in een andere poule bijna elke partij in drie games. In poule 1 was Michel Bols, recreant en oud-lid van de organiserende vereniging, met drie zeges de gevierde man. De tweede poule was een prooi voor Dedemsvaarts lid Ian Tempelman, die Joël Aiyemekhue (Midstars, Middelstum) door onderlinge winst van zich af schudde. In poule 3 was Kai Timmer van GTTC Groningen de betere. Kai won ook de finalepoule nadat hij de beide concurrenten met veel moeite van zich af wist te schudden. Ian versloeg Michel in het slotduel en werd tweede. Dat was echter niet genoeg voor prijzen.

Prijswinnaars enkelspel categorie E

Enkelspel - Categorie F

Het deelnemersveld in categorie F fluctueerde nogal. Aanvankelijk waren er 23 deelnemers. Een speler kwam niet opdagen, terwijl een andere werd verplaatst naar categorie E. Na de voorronde gaf er ook nog een speler op. Feitelijk kon daardoor het speelschema van categorie D en E worden nageaapt.

In poule 1 van het hoofdtoernooi waren Jeroen Barendse (Taverzo, Zoetermeer) en Peter Kiel (DTTC '78, Appingedam) de betere van Laura Kroes (Dedemsvaart) en Ceasar Abdulwahed (Wijhe). In poule 2 waren Ido Doorn (Persoonlijk Lid) en Marijn Docter (Vined, Amersfoort) de sterksten. Zij schakelden Sibrand Hassing (Staphorst) en Stefan de Olde (Dedemsvaart) uit. In de halve finales spaarde Peter veel energie door Marijn in drie games te verslaan. In de andere halve finale moesten vijf games de beslissing brengen. Ido won van Jeroen. De vijfgamer kostte veel energie en dat kwam Ido duur te staan in de finale. Toch kreeg Peter de zege niet cadeau, want dik waren de gewonnen games allerminst. Peter won dus het hoofdtoernooi in categorie F.

In het troosttoernooi moest de organisatie meermalen de meerkampregel toepassen. In zowel de 1e als 3e poule eindigden drie spelers op 2 punten. In poules van het troosttoernooi gaan echter alleen de winnaars door. Ararat Ohanesian (Reflex '65, Hoogeveen) ging met de winst in poule 1 aan de haal, terwijl in poule 3 Lukas Koffeman de winst naar zich toe trok. In poule 2 was Jan van Stee met drie zeges de sterkste. De uitslag van de finaledriekamp was duidelijk. Met louter 3-0 uitslagen trok Lukas aan het langste eind.

Prijswinnaars enkelspel categorie F

Enkelspel - Categorie G

Met 33 deelnemers was dit de grootste categorie. Helaas waren er uiteindelijk maar 29 deelnemers over en zo resteerde in voorrondepoule 1 op de toernooidag nog maar vier spelers. Wel mooi dat er dan drie spelers elk twee wedstrijden wonnen waardoor er tenminste nog wel spanning was.

In deze categorie waren er zes voorrondepoules. Daardoor waren er drie poules van vier in het hoofdtoernooi. Poule 1 werd gewonnen door Anine Stegeman (recreant uit Middelstum). Harrie Geerligs (Wijhe) volgde op de 2e plaats. Poule 2 was een prooi van Jeanne Terlouw van Gorssel. Zij won al haar wedstrijden, terwijl de overige spelers in deze poule onderling elk eenmaal wonnen; Samantha van den Bosch (Smash '70) bleek het meest gunstig door de meerkampregel te fietsen. In poule 3 wisten Martijn Haanappel (Kampenion) en Bert Arends (DVO 83, Enschede) door te stomen.

Categorie G was de enige categorie waar er kwartfinales waren. Martijn nam het hierin op tegen Harrie en won vrij eenvoudig in drie games. Bert moest in de andere kwartfinale het onderspit delfen tegen Samantha. Anine en Jeanne hadden een bye voor de kwartfinale. In de halve finale nam Anine het op tegen Samantha. De extra wedstrijd die Samantha speelde kostte haar mogelijk de kop in de halve finale, want Anine won na verlies van de 1e game met 3-1. Het voordeel van de bye gold niet voor Jeanne; zij verloor met duidelijke cijfers van Martijn haar halve finale. In de finale won Anine de eerste game van Martijn, maar de man uit Kampen herstelde en pakte de tweede, derde en vierde game. Hij zegevierde daarmee in het hoofdtoernooi van categorie G.

In het troosttoernooi belandden de overige 17 deelnemers. De poule van 5 werd gewonnen door Remco Bosma (Argus). De andere poules werden gewonnen door Jenny Rotman (Wezep), Herman Logtenberg (Vined) en Nico Veldhausz (DVO 83). In de halve finale was Remco een maatje te groot voor Nico, met 3-0 winst. De andere halve finale tussen Herman en Jenny werd 3-1 voor Herman. In de finale was Remco opnieuw in 3-0 games snel klaar waarmee hij de winst in het troosttoernooi van categorie G voor zich opeiste.

Prijswinnaars enkelspel categorie G

Enkelspel - Categorie H

Er stonden dit jaar liefst 16 deelnemers van het laagste seniorenniveau op de deelnemerslijst, een goede vulling gelet op eerdere edities. Helaas moest Ben Vos (Staphorst) na de voorronde bedanken voor het vervolgtoernooi. Om in het hoofdtoernooi twee poules van vier te vormen, had de organisatie besloten dat de nummers 3 van poules 2 en 3 ook naar het hoofdtoernooi mochten. De rest zou in het troosttoernooi belanden.

In de voorronde wist maar een speler alle enkels te winnen. Dat was Patrick Neulen (Wijhe). Met hem gingen ook Sjoerd Spoelstra (Delta Impuls) en Paul de Vries (DVO 83) naar de hoofdronde. Poule 3 werd op onderling resultaat gewonnen door Jacob Bos (DOTO, Siddeburen). Hij won van Mieke Jansen (DVO 83) die ook vier enkelspelen won. De 3e plaats greep Janique Zwiep (Reflex '65). Jeffrey Kremer (Midstars) en Astrid Arends-Hullekes (DVO 83) plaatsten zich via poule 1 voor het hoofdtoernooi.

In poule 1 van het hoofdtoernooi vonden Jeffrey en Janique hun Waterloo. De 'oldies' Jacob en Sjoerd bleken sterker dan de jonkies. In poule 2 was Patrick opnieuw niet te verslaan. De rest van de poule werd bezet door DVO 83 spelers. Astrid zorgde dat Mieke en Paul konden inrukken. In de halve finale echter moest ook Astrid het toernooi verlaten. Jacob versloeg haar met 3-0. In de strijd tussen Sjoerd en Patrick in de andere halve finale was Patrick wederom te sterk en ook in de finale was er geen kruid gewassen tegen de man uit Wijhe. Jacob wist nog wel de derde game naar zich toe te trekken, maar daar bleef het dan ook bij.

In het troosttoernooi van categorie H was poule 1 helaas gedecimeerd tot 3 spelers. Die poule werd gewonnen door Marcel Vledder (DVO 83). De spanning zat hem wel in poule 2. Hans Bos (Vries) moest veel werk verzetten om de winst van de poule naar zich toe te trekken. Hij mocht zich daarmee opmaken voor de finale tegen Marcel. Aanvankelijk leek Marcel het voordeel van minder wedstrijden uit te buiten, maar vanaf de derde game kwam Hans terug in de wedstrijd. De derde game werd nipt, met 13-15, gewonnen. In de vierde game duurde het zo waar nog langer. Marcel greep met 18-16 toch de winst en verzekerde zich daarmee van de winst in het troosttoernooi van categorie H.

Prijswinnaars enkelspel categorie H

 

Dubbelspel

Het toernooi kent naast het enkelspel ook een ronde dubbelspel. Deze tijd gebruikt de organisatie om de uitslagen van de voorronde enkelspel uit te werken. Ook hier wordt best-of-3-games gespeeld, met uitzondering van de finales en finalepoules. Het dubbeltoernooi is grofweg half zo groot als het enkelspel. Bij de senioren konden veelal meerdere poules worden gemaakt. Omwille van de tijd gingen alleen de winnaars van die poules verder. Bij de jeugd werd de indeling op teamrating gedaan. Er waren 12 dubbels die in drie categoriën de strijd om het eremetaal aangingen.

De winnaar van categorie A was eigenlijk geen verrassing. Daan Jonker en Thijmen van 't Holt (Smash '70) maakten hun favorietenrol waar met driemaal 3-0. De vraag in de poule was meer welk koppel de tweede plaats voor zich opeiste. Die vraag was na 2e van 3 ronden al beantwoord. Ingmar Everhardus (Dedemsvaart) en Lucas Pekel (Assen) wonnen de strijd van Anniek van 't Holt / Sioned Lansbergen (Smash '70 / Dedemsvaart) en Nancy Driessen / Marissa Wolf (ATTV 71 / Dedemsvaart).

Prijswinnaars dubbelspel categorie A

In categorie B was de favorietenrol weggelegd voor de meiden van Argus. Aafke Greydanus en Nathalie Veen kwam alleen niet goed uit de startblokken waarmee het dubbeltoernooi al snel een gelopen race was. Het was al snel duidelijk dat Bert Jan Krale en Jennieke Krale (Staphorst) zich niet de kaas van het brood lieten eten. Na twee zeges moest alleen nog van Mathijs Boer en Mart van Heeringen van Olympia '54 (Emmer-Compascuum) worden gewonnen. Die missie slaagde in 3 games. Voor Mathijs en Mart had winst in deze laatste wedstrijd de eerste prijs opgeleverd. Met het zilver echter gingen Wilco Bostelaar en Sendra Foppen van NTC Leogang (uit Nunspeet) aan de haal. Heel nipt was dat wel, want er moesten punten geteld worden en die verschillen waren uiterst klein.

Prijswinnaars dubbelspel categorie B

De winst in categorie C werd gegrepen door Laura Stevens en Debby Gerrits van de thuisvereniging. Het duo won alle dubbels met bijna opvallend gemak. Ook de tweede plaats was niet geheel verrassend. Nika van der Meulen en Ismay Kaptein van Kampenion (Kampen) bleken over net wat meer ervaring te beschikken dan de andere spelers. Yorick van Veen en Stijn Jonker (Reflex '65, Hoogeveen) moesten genoegen nemen met drie verliesbeurten, ook tegen Wesley Stevens en Gideon Bertholee (Dedemsvaart / Borne).

Prijswinnaars dubbelspel categorie C

Dubbels senioren

In categorie D grepen Jerrie Hazeveld en Casper Stein van Assen de winst in poule 1, op onderling resultaat overigens. De winst in poule 2 was ook op onderling resultaat en was een prooi voor Sander Derkx en Feddy Minkes (Delta Impuls, Heerenveen / ODI, Oudega). De finale was helaas niet bijster spannend. De jonkies van Assen grepen met een duidelijke 3-0 de winst naar zich toe.

Prijswinnaars dubbelspel categorie D

De meeste dubbels waren dit jaar in categorie E. 15 dubbels werden verdeeld over drie poules. De winnaars zouden elkaar treffen in een finale driekamp. Het gehalte Dedemsvaart was de prominente kleur in deze finale, want poule 1 werd gewonnen door thuisspelers Michel Hulst en Ian Tempelman, de winst in poule 2 was voor Dedemsvaarters Jerry de Lange en Chantal Knol en in poule 3 grepen 'import' Dedemsvaarters Bert Benjamins en Melanie Hazeveld (zij speelde wel onder de vlag van Assen) de eindzege naar zich toe. Laatstgenoemden delften in de finalepoule het onderspit en verloren tweemaal. De laatste wedstrijd in deze finalepoule was daarom als ware het een normale finale tussen twee koppels. Michel en Ian bleken hierin duidelijk de baas. Jerry en Chantal konden in drie games geen antwoord vinden op het spel van de clubgenoten.

Prijswinnaars dubbelspel categorie E

In categorie F waren er 12 dubbels, verdeeld over 2 poules. De winst in poule 1 werd gegrepen door Marijn Docter en Harm Rekers van Vined (Amersfoort). Zij verloren weliswaar een wedstrijd, maar het onderlinge duel met concurrenten Jeroen Barendse en Wessel Luiten (Taverzo / Vriendenschaar) werd gewonnen en was beslissend voor de eindrangschikking in de poule. In de tweede poule leden Andy Beshara en Christiaan Zoethout geen verlies en plaatsten zich daarmee voor de finale. Zij waren in de finale ook de betere en wonnen deze met 3-1.

Prijswinnaars dubbelspel categorie F

Categorie G had eerst ook 12 dubbels, maar door afwezigheid viel hier een dubbeltje weg. Onverwacht was de zege van Dedemsvaarters Eric Lansbergen en Lisa van Eijk in poule 1. Zij lieten sterker geachte koppels als John Vrossink en Martijn Harleman uit Gorssel achter zich. In de andere poule maakten Martin Verheyen en Bert Arends (DVO 83) hun favorietenrol waar. In de finale trokken zij die lijn door. Hoewel de Dedemsvaarters de tweede game naar zich toetrokken, grepen de Enschedeërs het goud.

Prijswinnaars dubbelspel categorie G

Tenslotte was categorie H in het dubbelspel een finalepoule met vier koppels. Gelegenheidsduo Jacob Bos en Paul de Vries (DOTO, Siddeburen / DVO 83) was door de organisatie aan elkaar geknoopt en won zowaar de poule met drie zeges. Het duo liet Janique Zwiep / Mathijs Dingshoff van Reflex '65 achter zich. De Hoogeveners kwamen het zilver ophalen. De koppels Astrid Arends-Hullekes / Marcel Vledder (DVO 83) en Simone van den Berg / Harry Pathuis (Staphorst) kwamen er niet aan te pas in deze finalepoule.

Prijswinnaars dubbelspel categorie H

 

Dagverloop en uitslagenbriefjes

De dag begon rond 9:00 uur en was nagenoeg zoals gepland rond 17:45 uur klaar waarna de prijsuitreiking plaatsvond. De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op het toernooi waarin sportiviteit en gezelligheid tot mooie complimenten hebben geleid. Dat doet de organisatie en de vereniging goed. Wij willen hierbij dan ook al onze vrijwilligers en sponsors, personeel van de sporthal en anderen bedanken voor hun inzit en bijdrage. Zonder samenwerking is het moeilijk een dergelijk grote opzet van een toernooi neer te zetten.

Helaas vielen enkele deelnemers in het toernooi uit door blessures. Wij hopen dat zij spoedig van hun kwetsuur herstellen. De uitslagen zijn te vinden in deze bijlage. De dubbels zijn te vinden op pagina's 1 t/m 17, waarna alle enkelspelen volgen oplopend van categorie A naar H.

 

Gevonden voorwerpen

Helaas vinden we elke editie weer spullen aan die voor deelnemers nog van waarde kunnen zijn. Wij bewaren deze voorwerpen tot ongeveer een maand na het toernooi. Zie je iets dat van jou kan zijn, meld je dan bij de organisatie op kva@ttvdedemsvaart.nl. Dan spreken we af hoe we het weer bij je krijgen.

Gevonden voorwerpen: handdoeken, poloshirt DVO 83, sportbroek, joggingpak en bidon

 

Verslag door Aico Beugelink
Foto's Annet Sieljes (actiefoto's staan op onze facebookpagina)

Archief mededelingen

Juli 2023 | Augustus 2023 | September 2023 | Oktober 2023
Januari 2023 | Februari 2023 | Maart 2023 | April 2023 | Mei 2023 | Juni 2023
Juli 2022 | Augustus 2022 | September 2022 | Oktober 2022 | November 2022 | December 2022
Januari 2022 | Februari 2022 | Maart 2022 | April 2022 | Mei 2022 | Juni 2022