Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Beste leden van TTV Dedemsvaart,

In de loop van dit najaar gaan wij spelen in een nieuw clubtenue. Daarom zijn er twee avonden gepland waarop alle leden, maar in elk geval competitiespelende leden en leden die toernooien onder de Dedemsvaartse vlag willen spelen, shirts en shorts kunnen komen passen. De pasavonden vinden plaats in het clubhuis aan de Buizerdweg en zijn gepland op:

- Donderdagavond 22 augustus van 19.30 uur tot 20.00 uur;
- Dinsdagavond 27 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Graag zien wij jullie op één van deze pasavonden, zodat we zo snel mogelijk over kunnen in het nieuwe tenue, dus graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

Nieuwsarchief

Maandag 10 september 2018 om 08.45 uur
Seniorenteams TTV veelal goed uit de startblokken

Afgelopen week ging de competitie weer van start. Met 5 winstpartijen, 1 gelijkspel en 1 verliespartij een mooie score voor TTV Bos Bedden-Dedemsvaart.

Heren 1 reisde af naar Balinge en speelde tegen Tios 1. Willem Greidanus, Ian Tempelman en Robert Visscher sloten 2 enkels met winst af en het dubbel door Greidanus en Tempelman ging ook naar de Dedemsvaartse spelers, waardoor er 7 punten mee naar huis gingen.

Deto 3 nam het in Dedemsvaart op tegen Heren 2. Jurgen Hofman, Aico Beugelink en Matthias Dul lieten weinig ruimte voor de tegenstanders. Met elk 2 winstpartijen en een winnend dubbel bestaande uit Beugelink en Dul werd de eindstand 7-3.

Heren 3 mocht thuis aantreden tegen Itass DBC 1. Tonny Kleiman en Sarkis Guljan wonnen beide 2 wedstrijden, Ria Doornbusch ging er met 1 punt vandoor. Kleiman en Guljan zorgden nog voor een extra punt doordat het dubbel naar de thuisploeg ging. De eindstand werd daardoor 6-4.

De verrassing van de week werd door Heren 4 verzorgd. Ellen van Eijk, Annet Pouls en debutant bij de senioren Laura Kroes reisden af naar Valthe om tegen Tornado 3 te spelen. Door elk alle wedstrijden te winnen en ook een dubbel dat goed liep tussen Van Eijk en Kroes, namen de dames 10 punten mee naar huis.

Jan Uijthof werd old-guy-of-the-match bij Heren 5. Hij begint dit seizoen met een 100% score winst en behoedde zijn team hierdoor voor een nederlaag. Theo Menzo mocht 2 wedstrijden op zijn naam schrijven en het dubbel door Uijthof en Menzo bracht ook een punt op. Nieuwkomer Karel Mangnus kwam helaas niet aan bod zodat er in totaal 6 punten mee naar huis genomen werden.

Heren 6 tenslotte speelde thuis tegen De Treffers. Ineke Kegel en Robin Döpp waren ieders goed voor 2 punten en het dubbel sloten ze ook winnend af, Dickson Chung was verantwoordelijk voor het laatste punt. Eindstand 5-5.

De dames gingen als enige minder goed van start. Van de dames Melanie Hazeveld, Roselin Kappert en Thirza Hazeveld was alleen de laatste opgewassen tegen het geweld van Taverzo 2 uit Zoetermeer. Ook het dubbel door de gezusters Hazeveld werd door de tegenstanders gewonnen. Eindstand 3-7.

Komende week spelen Heren 1, Heren 4, Heren 5 op dinsdagavond thuis tegen respectievelijk Hou Tafel, Meppel en Tios en Dames 1 speelt zaterdag thuis tegen SVE1. Heren 2, Heren 3 en Heren 6 mogen uit naar Meppel, Reflex en de Treffers.

Donderdag 6 september 2018 om 17.00 uur
Mijlpaal, ons clubhuis bestaat 10 jaar!

Exact 10 jaar geleden, op zaterdag 6 september 2008, opende Délana Dekker, destijds het jongste jeugdlid, met het doorknippen van het lint officieel het clubhuis van tafeltennisvereniging Dedemsvaart.

Vooral onze handige leden en derden hebben dat jaar uren werk gestoken om de voormalige werkplaats van de gemeente om te vormen tot het clubhuis zoals we dat vandaag de dag als vanzelfsprekend beschouwen. Nog even in herinnering enkele foto's van destijds.

Woensdag 5 september 2018 om 21.00 uur
Harry Kruizenga (The Batswingers) en Merlijn Brands (De Treffers '70) Kampioenen van Avereest 2018

Zaterdag 1 september vond alweer de 50e editie van de Kampioenschappen van Avereest plaats. De eerste editie was echter niet in 1969, maar in 1968 en bestond toen uit een toernooi met deelnemers uit Dedemsvaart en Balkbrug.

Na een aantal jaren liep het deelnemersaantal echter terug en heeft men besloten om het breder te trekken en de verenigingen langs "De Vaart" uit te nodigen. In 2006 is het toernooi, wat tegenwoordig een "Open" toernooi is met deelnemers van heinde en verre, niet doorgegaan, vandaar dat het nu in 2018 de 50e editie is. Dit keer met een deelnemersaantal van 202, wat weer een mooi speelveld betekende. Omdat het de 50e editie was kreeg elke deelnemer een bidon van TTV Dedemsvaart uitgereikt en was er op het eind van het toernooi een gezellige broodje hamburger/braadworst voor de deelnemers, gesponsord door Henk Kosse.

Namens NTTB Noord overhandigde Matthias Dul aan Annemarie Pelgröm en Aico Beugelink een bos bloemen vanwege deze speciale editie en na het openingswoord van Annemarie werd er nog 1 van onze 30 nieuwe hekjes symbolisch onthuld door Lubertus Talen, van onze sponsor Bos Bedden uit Nieuwleusen, en onze voorzitter Annet Sieljes. Daarna ging het toernooi van start en werd er door iedereen gestreden om plekken in de volgende rondes. Na de eerste schifting werd er gedubbeld en na de verwerking van alle enkelspelen ging het toernooi verder met de hoofd- en troostronden, zodat alle deelnemers zoals elk jaar weer een hele dag onder de pannen waren!

Senioren

Aangezien de kampioen van de afgelopen 2 jaren, Gert Jan de Lange van Kampenion, dit jaar niet mee deed mocht de organisatie een nieuwe kampioen verwelkomen. Dit jaar was Harry Kruizenga van The Batswingers de sterkste deelnemer bij de senioren. Hij mocht het in de finale opnemen tegen Theo Hartman van Buitenpost en versloeg de Fries in 3 games. In de troostronde van categorie A kwam Heleen Mulderij als winnares uit de bus. Zij mocht het in de finale opnemen tegen Harrie Hoogeveen van Emmen en won in 3 games. Het dubbelspel in deze categorie werd een familieonderonsje. Vader Harrie Hoogeveen nam het met clubgenoot Berold Ronde op tegen zijn eigen dochter. Fleur speelde samen met Cees Bults. Na 5 games met de standen 11-9, 11-7, 9-11, 6-11 en 6-11 mocht vader Hoogeveen zijn dochter feliciteren.

In Categorie B ging de finale in de hoofdronde tussen Jesper Jansen van REGA en Dennis Arends van Emmen. Laatstgenoemde ging er met de 1e prijs vandoor. In de troostronde streden Cedric Oliva (recreant) en Ruben Lucas om de beker. Ruben Lucas (Blauw-Wit) won in 4 games. Het dubbel in deze categorie werd gewonnen door Merlijn Brands van De Treffers '70 die samen met Bertil de Haan van DVO 83 te sterk waren voor Cedric en Bart Oliva (Argus).

In Categorie C namen clubgenoten Benjamin Latona en Remco de Boer van Delta Impuls het tegen elkaar op. Remco de Boer delfde in 5 spannende games het onderspit. Latona won hier de beker. In de troostronde namen ook 2 clubgenoten het tegen elkaar op. Deze keer 2 leden van de eigen verening: Matthias Dul en Sabrina Kreeft, waarbij Dul won in 3 games. In deze categorie ging de dubbelfinale tussen Hans van de Weij en Christiaan Zoethout van Aktief en Djengis van Nek en Jan Ringenier van Kampenion. De beker ging na 3 games naar de spelers van Aktief.

In Categorie D streden Pelle Norder van Assen en Rene van Dijken van DVO 83 om de hoofdprijs. In een spannende wedstrijd won Norder in 5 games van Van Dijken. In de troostronde namen Marielle Oudendorp van NTC Leogang en Laura Kroes van Dedemsvaart het tegen elkaar op. Eigen lid Kroes won in 3 games en mocht de beker mee naar huis nemen. In Categorie D ging de 1e prijs in het dubbel naar Jan Arends en Rene van Dijken van DVO 83. Zij namen het op tegen Leo Brands en Heleen Engels van De Treffers '70.

Jeugd

In Categorie E was Merlijn Brands van De Treffers '70 te sterk voor zijn clubgenoot Frank Duijnisveld. Brands moest wel aan de bak, maar na de 5e game met een eindstand van 14-12 mag hij zich nu een jaar Jeugdkampioen van Avereest noemen. Ook in deze categorie was er een troostronde, alleen mochten er hier 3 deelnemers onderling uitmaken wie er met de beker vandoor ging. Roos Veen van Argus en Aniek Jansen van SKF moesten beide hun meerdere erkennen in Timothy Wong van Assen. In het dubbel waren Duijnisveld en Jansen samen wel succesvol. Zij gingen er met de 1e prijs vandoor nadat ze Jerrie Hazeveld en Casper Stein van Assen in 4 games hadden verslagen.

In categorie F ging de finale tussen Bas van der Graaf van Argus en Roderick van Arnhem van Staphorst. Van Arnhem bleek in 3 games te sterk te zijn voor Van der Graaf en ging er dus met de beker vandoor. In de troostronde ook weer een deelnemer van Staphorst, te weten Job Diepenbroek. Hij mocht het opnemen tegen Reuben Stein van Assen. Helaas voor Diepenbroek ging dit keer de beker niet mee naar Staphorst, maar naar Assen. Stein won in een spannende wedstrijd van 5 games (12-10, 10-12, 10-12, 11-9 en 9-11). Ook in het dubbel was Van Arnhem succesvol. Samen met broer Hermen versloeg hij clubgenoten Jarnick Bisschop en Job Diepenbroek.

In Categorie G in het enkelspel tenslotte mochten clubgenoten Robert Compagner en Daniël Hagen van Staphorst de strijd aangaan voor de 1e plek. Compagner gaf zich niet snel gewonnen, maar Hagen bleek toch te sterk te zijn en won in 4 games. De troostfinale ging tussen Koen van Dijk uit Assen en Aafke Greydanus van Argus. Ook hier een spannende wedstrijd waarbij Van Dijk in 5 games verloor van Greydanus. In deze categorie bestond de finale van het dubbel uit een finalepoule van 4 teams. Daniël Hagen en Niek Haasjes van Staphorst bleken als sterkste uit de bus te komen. Als 2e eindigde Ergun Tasci Kolijn en Lars Dokter van De Treffers '70 gingen er met de 2e prijs vandoor.

In het zonnetje

Vanwege het bijzondere karakter van deze editie heeft TTV Dedemsvaart erelid Jan Uijthof, die in het verleden ook jarenlang deze Kampioenschappen heeft georganiseerd, bereid gevonden om de prijzen uit te reiken.

Na afloop werd Johanna Hulst nog in het zonnetje gezet. Hulst heeft er jarenlang voor gezorgd dat de verloting een groot succes werd. Helaas heeft ze besloten om hier mee te stoppen na meer dan 25 (!) jaar. Ook via deze weg willen we haar nog enorm bedanken voor al haar inzet.

Ook dit jaar kan TTV Dedemsvaart weer terug kijken op een goed verlopen en gezellig toernooi. De meeste deelnemers hebben zich net als voorgaande jaren een dag lang kunnen voorbereiden op de najaarscompetitie. De toernooiorganisatie wil alle sponsoren, uiteraard alle deelnemers en zeker ook alle vrijwilligers die op welke wijze dan ook hun steentje aan het toernooi hebben bijgedragen van harte bedanken. Zonder dit alles was dit toernooi niet mogelijk. Ook dankbaar is de organisatie voor alle complimenten dat het heeft mogen ontvangen. Wij zien u graag terug volgend jaar bij de 51e editie van de Kampioenschappen van Avereest!

Prijswinnaars

In elk van de zeven categorieën waren er in het enkelspel prijzen te verdienen in de vorm van bekers voor de nummers 1 en 2 van het hoofdtoernooi en de winnaar van het troosttoernooi. Tevens kregen de winnaars van de sterkste categorie, de Kampioenen van Avereest, van zowel het seniorentoernooi als het jeugdtoernooi de wisselbeker voor één jaar mee naar huis. Voor het dubbelspel waren er medailles voor de nummers 1 en 2, maar waren er geen wisselbekers. De prijswinnaar in 2018 waren als volgt.

Prijswinnaars Dubbelspel

Dubbel Categorie A
1e   Cees Bults / Fleur Hoogeveen (Emmen)
2e   Berold Ronde / Harrie Hoogeveen (Emmen)

Dubbel Categorie B
1e   Merlijn Brands / Bertil De Haan (De Treffers '70 / DVO 83)
2e   Cedric Oliva / Bart Oliva (Recreant / Argus)

Dubbel Categorie C
1e   Hans Van Der Weij / Christiaan Zoethout (Aktief)
2e   Djengis Van Nek / Jan Ringenier (Kampenion)

Dubbel Categorie D
1e   Jan Arends / Rene Van Dijken (DVO 83)
2e   Leo Brands / Heleen Engels (De Treffers '70)

Dubbel Categorie E
1e   Frank Duijnisveld / Aniek Jansen (De Treffers '70 / SKF)
2e   Jerrie Hazeveld / Casper Stein (Assen)

Dubbel Categorie F
1e   Roderick van Arnhem / Hermen van Arnhem (Staphorst)
2e   Jarnick Bisschop / Job Diepenbroek (Staphorst)

Dubbel Categorie G
1e   Daniël Hagen / Niek Haasjes (Staphorst)
2e   Ergun Tasci Kolijn / Lars Dokter (De Treffers '70)

Enkelspel, Hoofdtoernooi

Categorie A
1e   Harry Kruizenga (The Batswingers), tevens Kampioen van Avereest 2018 bij de SENIOREN
2e   Theo Hartman (Buitenpost)

Categorie B
1e   Dennis Arends (Emmen)
2e   Jesper Jansen (REGA)

Categorie C
1e   Benjamin Latona (Delta Impuls)
2e   Remco de Boer (Delta Impuls)

Categorie D
1e   Pelle Norder (Assen)
2e   Rene van Dijken (DVO 83)

Categorie E
1e   Merlijn Brands (De Treffers '70), tevens Kampioen van Avereest 2018 bij de JEUGD
2e   Frank Duijnisveld (De Treffers '70) (was titelverdediger)

Categorie F
1e   Roderick van Arnhem (Staphorst)
2e   Bas van der Graaf (Argus)

Categorie G
1e   Daniël Hagen (Staphorst)
2e   Robert Compagner (Staphorst)

Enkelspel, Troosttoernooi

Categorie A
1e   Heleen Mulderij-Roewen (Assen)

Categorie B
1e   Ruben Lucas (Blauw-Wit)

Categorie C
1e   Matthias Dul (Dedemsvaart)

Categorie D
1e   Laura Kroes (Dedemsvaart)

Categorie E
1e   Timothy Wong (Assen)

Categorie F
1e   Reuben Stein (Assen)

Categorie G
1e   Aafke Greydanus (Argus)

Download uitslagen (PDF)

Dubbelspel A
Dubbelspel B
Dubbelspel C
Dubbelspel D
Dubbelspel E
Dubbelspel F
Dubbelspel G

Enkelspel A
Enkelspel B
Enkelspel C
Enkelspel D
Enkelspel E
Enkelspel F
Enkelspel G

Gevonden voorwerpen

De gevonden voorwerpen worden tot vier weken na het toernooi bewaard. Mocht een deelnemer een voorwerp herkennen als de zijne/hare, dan dient hij/zij zich per e-mail (kva@ttvdedemsvaart.nl) te wenden tot de toernooiorganisatie. In overleg kan het voorwerp worden opgehaald of op eigen kosten worden opgestuurd. Het volgende is na het toernooi gevonden:

■ Jas, donkergrijs 2xL Kjelvek
■ Zwarte Adidas zweetband
■ Broodtrommel (groen)
■ Bidon met gele dop, Ronald McDonald
■ Wit hemd
■ Zwart Trainingspak, Puma, maat M
■ Verschillende handdoeken (1x paars, 1x wit, 1x donkerblauw, 2x blauw en 1x lichtblauw)

Beeldmateriaal

Mediapartner Dedemsvaart in Beeld en Annet Pouls van TTV Dedemsvaart hebben beelden geschoten van de gebeurtenissen op het toernooi.

■ Annet Pouls:   1-25, 26-50, 51-75, 76-100, 101-125, 126-150, 151-175 en 176-195.
Dedemsvaart in Beeld

Archief mededelingen

Juli 2019 | Augustus 2019 | September 2019 | Oktober 2019
Januari 2019 | Februari 2019 | Maart 2019 | April 2019 | Mei 2019 | Juni 2019
Juli 2018 | Augustus 2018 | September 2018 | Oktober 2018 | November 2018 | December 2018
Januari 2018 | Februari 2018 | Maart 2018 | April 2018 | Mei 2018 | Juni 2018