Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Nieuwsarchief

Zaterdag 24 september 2016 om 19.00 uur
Dames Bos Bedden-Dedemsvaart koploper na tweede forse zege

De tafeltennissters van Dedemsvaart grepen zaterdag de koppositie. Het team speelde uit bij Taverzo 2 in Zoetermeer en won met 2-8. Chantal Knol behield knap haar 100% score.

Een spannende openingspartij werd door Knol met goed gevolg bewandeld. In vijf games ging de winst naar de Dedemsvaartse. Met de snelle 0-2 van Amanda van Dijk ging Arina Kamp in vijf games onderuit, maar van de zegekar werd allerminst afgestapt. Van Dijk en Knol overtuigden met een puike dubbelpartij. Knol pakte vervolgens ook haar tweede partij, maar Kamp ging vervolgens opnieuw in vijf games onderuit, en ook nu was er maar een klein verschil in de vijfde game. Nadat Van Dijk haar tweede duel na een korte weigering won, mocht Kamp ook eindelijk delen met de winsten van haar teamgenoten. Met beiden een derde zege sloten Knol en Van Dijk het duel succesvol af.

Het tweede damesteam was de tweede ronde vrijgeroosterd en zag de gedeelde koppositie overgaan naar de concurrentie. Het jeugdteam speelde de tweede wedstrijd in de Drentse hoofdstad Assen waar het de strijd aanging met de lokale reserves. Het werd een gelijkspel. Robin Meijer won drie punten, Iris Mulderij verloor er juist drie. Met twee punten bepaalde Roselin Kappert de eindstand op 5-5.

8-2 de maat bij senioren

De seniorenteams kenden een opvallend goede speelweek. Geen enkel team verloor, de meesten wonnen met liefst 8-2. Het eerste team trapte als laatste Dedemsvaartse team de najaarscompetitie af met een thuiswedstrijd tegen De Treffers '70 3 uit Klazienaveen.

Ian Tempelman, Sjonny Lubbers en Niek Starke maken hun officiële debuut in de 1e klasse. Het team wordt aangevuld met de ervaren Willem Greidanus en reserves Christiaan ten Hartog en Arina Kamp. Lubbers moest het debuut tegen De Treffers '70 3 aan zich voorbij laten gaan wegens vakantie. Starke en Tempelman begonnen het avontuur wel. Starke begon met een nederlaag, waarna Greidanus voor de gelijkmaker tekende. Tempelman zegevierde in de derde partij met het kleinste verschil in de vijfde game. Op gelijke wijze ging echter het dubbelspel weer verloren; Greidanus en Starke stonden achter de tafel.

Greidanus pakte de draad weer op door opnieuw een zege te boeken, maar Starke met het tweede verlies zag de tussenstand voor de derde keer gelijk worden. Tempelman won vervolgens, wéér in vijf games, en Greidanus won vervolgens ook zijn derde partij van de avond, ditmaal kostte het met vijf games meer moeite. Het debuut van Tempelman ging toch niet feilloos. In zijn afsluitende pot was Tempelman geen moment de baas en verloor. Starke daarentegen pakte dan toch ook eindelijk zijn eerste puntje. Met het minimale verschil in de beslissende game zette hij de eindstand van 6-4 op het bord.

Het tweede team zegevierde enigzins geflatteerd in Hoogeveen. Reflex '65 4 werd met 2-8 een onverwacht stevige nederlaag toegebracht. Nog voordat het dubbelspel werd gespeeld, stonden de Dedemsvaarters tegen een achterstand aan te kijken. Daniëlle Pekel verloor in een snelle partij, waarna Aico Beugelink met een onnodige game tegen voor de gelijkmaker tekende. Annet Pouls was niet 100% fit en verloor haar eerste partij, maar net in vijf games. Hoewel Pekel zelden dubbelt, moest ze er toch aan geloven met een niet fitte Pouls in de selectie. Na enige onwennigheid wist ze met Beugelink in vier games het punt binnen te halen. Dat was voor de bezoekers de opmaat voor een rechte streep naar de finish. Pekel en Pouls wonnen beiden twee punten en Beugelink behield zijn ongeslagen status.

Het enige team dat niet zegevierde, was team 3. In Nijeveen werden de punten met Deto 4 gedeeld. Waar Theo Menzo in de eerste week uit de startblokken schoot met drie zeges, was de tweede wedstrijd er een om maar weer snel te vergeten. Het liep niet en een zege bleef dan ook uit. Daarentegen poetste Stefan de Olde zijn slappe competitiestart weg door juist drie punten te scoren, al was het spel er niet altijd naar. De combinatie Menzo-De Olde maakte geen kans in het dubbelspel. Eef Diteweg had de beslissende sleutel in zijn hand. Na ingecalculeerd verlies in de eerste wedstrijd herstelde Diteweg in het vervolg. Een snelle driegamer werd opgevolgd met een spannende kraker waarin Diteweg in de vijfde game maar net op tijd zijn concentratie kon herstellen en daarmee met 10-12 zijn tweede partij won.

Teams 4, 5 en 6 haalden allen uit met 8-2 zeges. Team 4 deed dat tegen De Treffers '70 5 waarmee het herstelde van verlies een week terug. De bezoekers uit Klazienaveen deden pas in de eindfase iets aan de stand. Sarkis Guljan liet zich tweemaal de kaas van het brood eten. Eerder won hij wel zijn eerste enkelspel en het dubbelspel met Harm Knol. Op zijn beurt zette Knol zijn team op het juiste spoor door het openingsduel gemakkelijk te winnen en ook in zijn resterende enkelspelen te scoren. Wilto Bouterse volgde met iets meer moeite het voorbeeld van Knol en pakte zodoende zijn eerste driepunter in het tenue van Bos Bedden-Dedemsvaart.

Het vijfde team ging op bezoek bij TIOS '66 3. In Balinge lieten Annet Sieljes en Ellen van Eijk elk een puntje liggen tegen dezelfde speler. Het duo won wel de beide andere enkelspelen en lieten in de zegereeks zich verder begeleiden door Jerry de Lange, die drie punten aan het totaal toevoegde. De Lange en Sieljes klopten de thuisploeg in drie snelle games in het dubbelspel. De tussentijdse koppositie in de 3e klasse zal zeker voor de dames vreemd aanvoelen, maar die is er wel degelijk.

Team 6 herstelde de mislukte competitiestart door Meppel 4 met 8-2 naar huis te sturen. Veel zweetdruppels kostte de zege niet, vaak eindigden duels in rappe 3-0 uitslagen. Theo Simons tikte de meeste games af, maar won uiteindelijk wel al zijn enkelspelen. Het vizier van Robin Döpp was in de slotfase niet meer scherp. Na winst in de eerste partij verloor Döpp tamelijk onnodig zijn beide resterende partijen. Waar de heren nog enig overwerk hadden, ging dat aan Ineke Kegel geheel voorbij. Met grote uitslagen liet ze haar opponenten duidelijk weten wie de sterkste was. Kegel en Simons pakten de winst in een relatief lastig dubbelspel.

Derde speelronde

De derde speelronde staat voor de deur. De senioren trappen midweeks af met het volgende programma: Reflex '65 1 - Dedemsvaart 1 (maa), Dedemsvaart 2 - De Treffers '70 5 (din), Dedemsvaart 3 - TIG 1 (din), Tornado '65 2 - Dedemsvaart 4 (din) en Dedemsvaart 5 - NATTC 2 (din). Team 6 is vrijgeroosterd. In de gymzaal aan de Buizerdweg beginnen de thuiswedstrijden om 20.15 uur.

De beide damesteams spelen het komende weekend op vreemd terrein: De Treffers 1 (Roelofarendsveen) en GTTC Groesbeek 1 zijn de respectievelijke tegenstanders. Het jeugdteam gaat naar Coevorden op bezoek bij HOU-Tafel '77 1, de koploper na twee speelrondes.

Zondag 18 september 2016 om 08.00 uur
Mooie competitiestart TTV Dedemsvaart

Voor de tafeltennissers van Bos Bedden-Dedemsvaart zijn afgelopen week de najaarscompetities van start gegaan. De teams zijn her en der flink door elkaar geschud. Het verlies van twee jeugdteams wordt deels opgevangen met een nieuw damesteam. De beide damesteams en het overgebleven jeugdteam startten met thuiswedstrijden.

Het eerste damesteam begon de nieuwe reeks in de 1e divisie tegen Scylla 2. De bezoekers uit Leiden, die in het voorjaar kampioen in de 1e divisie B werden, werd met prima spel flink onder druk gezet. Chantal Knol, die goed spreidde, en Annemarie Zijnstra, die het vooral van hard slaan leek te moeten hebben, wonnen drie punten. Amanda van Dijk was ondanks verlies in de slotfase goed voor twee punten. Knol en Van Dijk zetten met de winst in het dubbelspel de 9-1 eindstand op het bord. Dat leverde geen koppositie op, omdat twee andere teams een dag eerder al de tweede wedstrijd vooruit speelden en met beide 13 uit 2 de koppositie innamen.

Dames 2 begon de reeks tegen Midstars 1. De bezoekers uit Middelstum kampten met bezettingsproblemen, maar kwamen toch naar de gymzaal aan de Buizerdweg, weliswaar incompleet. Het werd het 6-4 voor het Dedemsvaartse team. Lisa van Eijk begon haar damesdebuut na twee jaar in de Duitse meisjescompetitie te hebben gespeeld met een zege. Haar tweede partij wist ze niet te winnen. Het zelfde gold voor Melanie Hazeveld die in het blauw van Dedemsvaart met een zege begon. Manon Pateman speelde haar eerste competitiewedstrijd sinds het voorjaar van 2012, maar verloor haar beide enkelspelen. In het dubbelspel van Hazeveld pakte Pateman wel de verdiende zege. Ondanks dat de zege minimaal was, staan de Dedemsvaartses zowaar aan kop in de 2e divisie.

Het jeugdteam van Bos Bedden-Dedemsvaart nam het op tegen Vries 1. Roselin Kappert verloor meteen haar eerste wedstrijd. Later herstelde zij knap en won haar resterende wedstrijden naar het voorbeeld van teamgenoten Iris Mulderij en Robin Meijer die beiden met drie punten knap aan de competitie begonnen. Omdat de meiden het dubbelspel nipt wonnen, werd de eindstand op 9-1 gezet, wat opvallend genoeg geen koppositie opleverde.

Zes seniorenteams

Het eerste herenteam, dat in de 1e klasse uitkomt, stelde op verzoek van TTV Oost het openingsduel uit. De zaal in Assen zou kampen met een te hoge temperatuur. Nieuwe speeldatum is waarschijnlijk dinsdag 18 oktober. De overige 5 teams kwamen wel in actie.

Teams 2 en 4 spelen in dezelfde 3e-klasse-poule en stonden meteen tegenover elkaar. Team 2 won het duel door drie punten van Jurgen Hofman en twee punten van Aico Beugelink. Het tweetal won bovendien het dubbelspel van Harm Knol en de voor Dedemsvaart debuterende Wilto Bouterse. Daniëlle Pekel verloor voor team 2 haar punten, telkens in vier games. Knol en Bouterse profiteerden hiervan voor het vierde team. Sarkis Guljan begon geblesseerd aan de wedstrijd. Hij won nog wel van Pekel, maar in het tweede duel met Hofman gaf hij na twee verloren games op en bedankte voor het slotduel tegen Beugelink. De eindstand werd zodoende 7-3 voor team 2.

Het derde team, ook 3e klasse, speelde thuis tegen TOP 1 en boekte een 6-4 zege op de bezoekers uit Valthermond. Theo Menzo begon de competitie ijzersterk door drie punten strak in drie games te scoren. Het enige overwerk voor Menzo kwam in het dubbelspel met Stefan de Olde. De eerste game ging met 19-17 naar de Dedemsvaarters, maar hierna ging het bergafwaarts. Het dubbelspel ging dientengevolge verloren. De Olde had na de zomervakantie het vizier bepaald niet scherp. Pas het afsluitende enkelspel leverde hem eerste punt op. Voor Eef Diteweg verliep het juist precies andersom. Na twee prima zeges ging bij hem juist het laatste duel naar de bezoekers.

Team 5 zal het dit najaar redden in de 3e klasse. De dames zullen zich kunnen optrekken aan Jerry de Lange, die vanuit de 1e klasse overkomt. In het eerste duel thuis tegen HOU-Tafel '77 4 kwam De Lange ook niet echt in de problemen en hij scoorde drie punten via de snelste weg. Yvon Pazie kon zich prima optrekken aan De Lange en kwam met twee zeges over de meet. Bijna won zij ook haar derde duel, maar de vijfde game ging toch nipt naar de bezoekers uit Coevorden. Waar De Lange en Pazie prima uit de startblokken kwamen, beleefde Annet Sieljes een teleurstellende ouverture. Met drie nederlagen kon zij zich troosten met de gedachte dat het dubbelspel met Pazie nipt in vijf games werd gewonnen.

Het zesde team kwam in actie tegen HOU-Tafel '77 7. De nieuwe reeks in de 5e klasse werd gestart met een 6-4 nederlaag. Aan Ineke Kegel lag de tegenvaller in elk geval niet. Met drie zeges nam zij meteen weer haar rol als teamtopscorer in. Smetje op de avond was het wisselvallige dubbelspel met Robin Döpp. Na een 2-0 achterstand werd het een vijfgamer, maar de vijfde game bleek teveel van het goede. Döpp verloor zijn enkelspelen en weet dat aan een "zwaar weekend". Theo Simons deelde in de malaise, maar hij wist het afsluitende duel in Coevorden wel nog tot een goed einde te brengen.

Tweede speelronde

Teams die eerste week thuis speelden, spelen de tweede week uit en vice versa. Wel zijn de tegenstanders anders. Het programma voor de dames- en jeugdteams kent daarom uitwedstrijden. Dames 1 trekt naar Zoetermeer om het op te nemen tegen Taverzo 2. Dames 2 had ook uitgespeeld, ware het niet dat het team is vrijgeroosterd omdat de poule een team te kort komt. Het jeugdteam gaat naar de Drentse hoofdstad om Assen 2 te bestrijden.

Het programma van de seniorenteams ziet er als volgt uit: Dedemsvaart 1 - De Treffers '70 3 (din), Reflex '65 4 - Dedemsvaart 2 (maa), DETO 4 - Dedemsvaart 3 (maa), Dedemsvaart 4 - De Treffers '70 5 (din), TIOS '66 3 - Dedemsvaart 5 (din) en tenslotte Dedemsvaart 6 - Meppel 4 (din). De wedstrijden thuis beginnen als gebruikelijk om 20.15 uur.

Maandag 5 september 2016 om 14.00 uur
Gert-Jan de Lange en Janine Grootjans Kampioenen van Avereest 2016

Op zaterdag 3 september 2016 werd de 48e editie van de Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest gespeeld. In sporthal De Citadel in Dedemsvaart namen 195 deelnemers uit voornamelijk Noord- en Oost-Nederland deel aan het jaarlijkse toernooi dat al sinds 1968 door tafeltennisvereniging Dedemsvaart wordt georganiseerd.

Het toernooi, voorheen gespeeld na de voorjaarscompetitie, geldt sinds een jaar of 15 als voorbereiding op de naderende najaarscompetitie die over een week van start gaat. Het werd een lange dag en de vochtige weersomstandigheden alsmede een niet-bedienbare ventilatie maakten het spelen moeilijk, vooral in de loop van de middag. Met deelnemersleeftijden van 8 t/m 77 jaar zullen veel deelnemers in de middag de spreekwoordelijke man met de hamer zijn tegengekomen. Slechts één deelnemer liet 's ochtends verstek gaan, waardoor een andere deelnemer die op de pof kwam na enig verplaatswerk met andere deelnemers alsnog kon deelnemen.

Na een lange en warme dag revangeerde Gert-Jan de Lange van Kampenion zich voor de verloren finale van vorig jaar door Pim van Schaik van Emmen in vier games in de finale te verslaan. Ook de jeugdtitel kreeg met Janine Grootjans van Emmen een nieuwe winnaar.

Opening

Lubertus Talen van toernooisponsor Bos Bedden uit Nieuwleusen opende om 8.59 uur het toernooi door de eerste bal te slaan. Tevens kreeg hij de fotolijst met daarop een foto die gemaakt was met leden van TTV Dedemsvaart voor het gebouw van de beddenspecialist in Nieuwleusen. Spoedig hierna gingen de voorrondes enkelspel van de zeven categoriën van start. Liefst 49 tafels, de maximale capaciteit, werden voor het toernooi in gebruik genomen.

De sterkste senioren (categorie A) met doorgaans Heren D-licentie of Dames B-licenties spelen veelal in de hoogste afdelingniveau's, sommigen spelen zelfs landelijk. In drie stappen konden deelnemers zich ook voor lagere categoriën inschrijven waarmee de vereniging zich mede richt op de breedtesport. De belangstelling vooraf was dan ook enorm, want liefst 225 deelnemers schreven zich in, een record. Helaas liet de zaalruimte niet toe iedereen tot het toernooi toe te laten. Anders zou er risico zijn op grote uitloop waar niemand op zit te wachten.

Kleine verschillen maakten het mogelijk dat hooggeplaatste spelers zich niet plaatsten voor de hoofdronde van hun categorie. De finalisten van vorig jaar in categorie A, titelverdediger Jaap Kruizenga (Argus), en Gert-Jan de Lange kwamen de voorrondes wel als poulewinnaars door. Ook de latere finalist Pim van Schaik kwam probleemloos door de voorronde. In de hoofdronde viel dan toch het doek voor de titelverdediger uit Groningen. Het lot wilde dat Kruizenga en De Lange elkaar al in de poulefase troffen. De Lange won die poule, terwijl ook Van Schaik ongeschonden door de andere poule kwam.

Terwijl De Lange een bye had voor de kwartfinale, moest Van Schaik in de kwartfinale afrekenen met Ivan Hollander, ook van Kampenion. Dat lukte in vier games waarna Bob Eldering (Assen) wachtte in de halve finale. Dat werd een flink gevecht, want nadat Van Schaik snel op 2-0 kwam knokte Eldering zich terug in het duel. In de beslissende vijfde game herpakte de jonge speler van Emmen zich alsnog. De Lange rekende ondertussen in vier games af met clubgenoot Ton Ringenier. De finale ging over vier games. De Lange nam een 2-0 voorsprong waarna Van Schaik nog eenmaal een verwoede poging deed het tij te keren. In de derde game lukte dat nog, maar de vierde game ging toch heel nipt naar de speler uit Kampen. Gert-Jan de Lange zegevierde uiteindelijk met 11-8, 11-9, 7-11 en 14-12 en is daarmee Kampioen van Avereest 2016 bij de senioren.

Gert Storteboom behaalde net als vorig jaar de finale van de troostrondes. Vorig jaar leverde dat winst op, maar in 2016 was Jan-Jaap Schipper van DTV '84 de speler van Argus de baas. Met 10-12, 11-9, 11-9 en nogmaals 11-9 was de speler uit Dalfsen nipt de sterkste. De troostronde is voor veel deelnemers een aantrekkelijk element voor het toernooi. Bij veel toernooien is het gebeurd na de voorronde, terwijl op de Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest iedereen doorstroomt in het toernooi, hetzij in de hoofdronde hetzij in de troostronde. Het wordt toegepast op elk niveau.

Op de lagere seniorenniveau's werd ook flink gestreden om de prijzen. In alle categoriën van het enkelspel waren er prijzen voor de nummers 1 en 2 van de hoofdronde en voor de winnaar van de troostronde. Dat was ook voor het jeugdtoernooi het geval. Janine Grootjans (Emmen) won de strijd op het hoogste niveau bij de jeugd. In de finalepoule van zes deelnemers verloor zij weliswaar een partij, maar dat deed niet terzake omdat zij in de eerste ronde al achtervolger Jomar Schilder (Kampenion) in een zeldzame driegamer versloeg. De hoogstgeplaatste jeugdspeler, Maurice Storteboom van Argus, kwam niet door de voorronde, maar eiste wel de prijs op in de troostronde.

TTV Dedemsvaart

Door de organiserende vereniging werden er dit jaar weinig prijzen opgehaald. Alleen in het dubbelspel, een klein onderdeel van het toernooi dat tussen de voorronde en vervolgronde van het enkelspel wordt gespeeld, was er dit jaar Dedemsvaarts succes. Amanda van Dijk en Chantal Knol, doorgaans een goed dubbel, behaalden de gouden 'plak' in categorie B. Over het algemeen werden de prijzen verdeeld over veel verenigingen en dat is leuk om te constateren.

Alle prijswinnaars

Met slechts 24 minuten vertraging was de prijsuitreiking in de kantine van de sporthal, direct na afloop van de laatste finale. Aan de volgende deelnemers werden de prijzen uitgedeeld:

Dubbelspel:

A-categorie:
1e. Gert-Jan de Lange / Ivan Hollander (Kampenion)
2e. Jan-Jaap Schipper / Yoran Tonnema (DTV '84)

B-categorie:
1e. Amanda van Dijk / Chantal Knol (Dedemsvaart)
2e. Emile Mensink / Hermen van de Schootbrugge (Wezep)

C-categorie:
1e. Harry Schädlich / Bert Bruinsma (Ready)
2e. Johan Bosma / Harry Antonissen (Buitenpost)

D-categorie:
1e. Ab Kooijman / Saskia de Jong (Emmeloord / DTTC '78)
2e. Mirjam de Boer / Jenny Rotman (GTTC Groningen / Wezep)

E-categorie:
1e. Jomar Schilder / Jerrie Hazeveld (Kampenion / Assen)
2e. Mark Hankel / Benjamin Latona (Delta Impuls)

F-categorie:
1e. Benthe Brandwacht / Robbin Kroes (DTV '84)
2e. David Schuur / Douwe Kruizenga (Smash '70 / Argus)

G-categorie:
1e. Justin van der Laan / Robin Schuur (Argus)
2e. Lianne Puttenstein / Annerieke Plette (Wezep)

Enkelspel, hoofdtoernooi:

A-categorie:

1e. Gert-Jan de Lange (Kampenion)
2e. Pim van Schaik (Emmen)

B-categorie:
1e. Hermen van de Schootbrugge (Wezep)
2e. Kevin Langerak (GTTC Groningen)

C-categorie:
1e. Harry Schädlich (Ready)
2e. Erik Richèl (Midstars)

D-categorie:
1e. Ararad Ohanesian (Reflex '65)
2e. Ab Kooijman (Emmeloord)

E-categorie:
1e. Janine Grootjans (Emmen)
2e. Jomar Schilder (Kampenion)

F-categorie:
1e. Benthe Brandwacht (DTV '84)
2e. Wilbert de Groot (Smash '70)

G-categorie:
1e. Lianne Puttenstein (Wezep)
2e. Justin van der Laan (Argus)

Enkelspel, troosttoernooi:

A-categorie:
1e. Jan-Jaap Schipper (DTV '84)

B-categorie:
1e. Rolf van Essen (Buitenpost)

C-categorie:
1e. Wilbert Elderhorst (ODI)

D-categorie:
1e. Christine Peterson (Delta Impuls)

E-categorie:
1e. Maurice Storteboom (Argus)

F-categorie:
1e. Klaas Jan Vos (Staphorst)

G-categorie:
1e. Robin Schuur (Argus)

Alle uitslagen

Dubbelspel A-klasse
Dubbelspel B-klasse
Dubbelspel C-klasse
Dubbelspel D-klasse
Dubbelspel E-klasse
Dubbelspel F,G-klasse

Enkelspel A-klasse
Enkelspel B-klasse
Enkelspel C-klasse
Enkelspel D-klasse
Enkelspel E-klasse
Enkelspel F-klasse
Enkelspel G-klasse

Gevonden voorwerpen

De gevonden voorwerpen worden tot vier weken na het toernooi bewaard. Mocht een deelnemer een voorwerp herkennen als de zijne/hare, dan dient hij zich per e-mail (kva@ttvdedemsvaart.nl) te wenden tot de toernooiorganisatie. In overleg kan het voorwerp worden opgehaald of op eigen kosten worden opgestuurd. Het volgende is na het toernooi gevonden:

■ Zwarte trainingsbroek Dutchy Maat L;
■ Groen/zwarte handdoek Tibar;
■ Roze/zwarte handdoek Butterfly;
■ Zwarte handdoek;
■ Sportschoenen Mizuno Maat 44,5;
■ Tas Donkerblauw/groen/paars afgezet met bruine bies;
■ Dopper drinkfles;
Butterfly batje met Yasaka rubbers;
DHS batje met DHS rubbers in een zwart/wit hoesje.

Zoekgeraakte voorwerpen

Een van onze deelnemers heeft te kennen gegeven een afsluitdop en een UV-filter van zijn Canon camera te hebben verloren. Heeft u dit gevonden, neemt u dan contact op met de organisatie zodat we u in contact kunnen brengen met de eigenaar. Meld u zich op kva@ttvdedemsvaart.nl.

Beeldmateriaal

Mediapartner Dedemsvaart in Beeld en Annet Pouls van TTV Dedemsvaart hebben beelden geschoten van de gebeurtenissen op het toernooi.

■ Annet Pouls:   1 t/m 26   27 t/m 52   53 t/m 78   79 t/m 104   105 t/m 130
Dedemsvaart in Beeld:   1 t/m 25   26 t/m 50   51 t/m 75   76 t/m 94

2017

TTV Dedemsvaart kan met trots terugkijken op een goed verlopen toernooi. De meeste deelnemers hebben een dag lang kunnen voorbereiden op de najaarscompetitie en er zijn nagenoeg geen incidenten geweest. De toernooiorganisatie wil alle vrijwilligers die op welke wijze dan ook hun steentje aan het toernooi hebben bijgedragen van harte bedanken. Uiteraard vergeten wij ook niet de deelnemers, die met hun deelname bewijzen dat tafeltennis nog steeds goede evenementen kan neerzetten. Ook dankbaar is de organisatie voor alle complimenten dat het heeft mogen ontvangen. Tot slot danken wij alle sponsors, groot en klein en op welke wijze dan ook, voor hun bijdrage aan het toernooi. Zonder hen was er geen toernooi mogelijk.

Wij hopen de Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest in 2017 te kunnen plannen op zaterdag 2 september 2017.

Archief mededelingen

Januari 2019
Juli 2018 | Augustus 2018 | September 2018 | Oktober 2018 | November 2018 | December 2018
Januari 2018 | Februari 2018 | Maart 2018 | April 2018 | Mei 2018 | Juni 2018
Juli 2017 | Augustus 2017 | September 2017 | Oktober 2017 | November 2017 | December 2017