Beste leden van TTV Dedemsvaart,

In de loop van dit najaar gaan wij spelen in een nieuw clubtenue. Daarom zijn er twee avonden gepland waarop alle leden, maar in elk geval competitiespelende leden en leden die toernooien onder de Dedemsvaartse vlag willen spelen, shirts en shorts kunnen komen passen. De pasavonden vinden plaats in het clubhuis aan de Buizerdweg en zijn gepland op:

- Donderdagavond 22 augustus van 19.30 uur tot 20.00 uur;
- Dinsdagavond 27 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Graag zien wij jullie op één van deze pasavonden, zodat we zo snel mogelijk over kunnen in het nieuwe tenue, dus graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

Maandag 27 mei 2019 om 13.00 uur
Kind-Ouder Toernooi bij TTV Dedemsvaart

Zaterdag 18 mei jl. vond het Kind-Ouder Toernooi bij TTV Dedemsvaart plaats onder leiding van Annet Sieljes, Matthias Dul en Richard Everhardus. Bijgestaan door Christiaan ten Hartog en Aico Beugelink werd het met een deelnemersveld van 8 teams een sportieve en gezellige middag.

De 8 koppels (Senna en Marcel, Thomas en Emile, Debby en Marloes, Laureen en Anja, Luna en Remco, Ingmar en Richard, Sil en Henk en Juvani en Richard) begonnen met voorrondes. De spelopzet was dat er in totaal 5 games gespeeld werden. Eerst mocht de jeugd 2 games tegen elkaar spelen, daarna mochten de ouders 2 games tegen elkaar en als laatste game werd er gedubbeld (kind/ouder). Na de voorrondes gingen de 4 laatsten door naar de troostpoule en de andere 4 besten mochten het tegen elkaar opnemen in de winnaarspoule.

De vervolgronde werd vervolgens op dezelfde manier gespeeld als de voorronde. In beide poules werd een sportieve en soms felle strijd geleverd om de punten. In de troostpoule werden Luna en Remco tenslotte winnaar met 13 punten, gevolgd door Ivvani en Richard met 10 punten. Weer 3 punten daaronder stonden Debby en Marloes met 7 punten. Hekkensluiters waren Laureen en Anja die helaas niets gewonnen hadden, zij kregen daarom de troostprijs.

In de winnaarspoule werden Thomas en Emile met overmacht eerste met 13 punten. Op de tweede plek eindigden Senna en Marcel met 6 punten. Aangezien Ingmar en Richard ook 6 punten hadden gehaald, werd er naar het onderlinge resultaat gekeken. Hekkensluiter in de poule werden Sil en Henk met 5 punten.

Als afsluiting werd er door de meeste deelnemers nog een patatje genuttigd in de kantine.

Klik hier en hier voor de foto's.

Woensdag 1 mei 2019 om 17.00 uur
Inschrijving voor Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2019 geopend

bereikt
op 3 aug

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 51e editie van de Kampioenschappen van Avereest. De organisatie heeft de inschrijfperiode thans voor verenigingen en eigen leden geopend. Ook recreanten kunnen zich inschrijven. In de bijlages (onderaan dit bericht) staat alle benodigde informatie van het toernooi van 2019.

Voor wat betreft de opzet van het toernooi is het streven ook dit jaar om jeugd, geboren in 2002 of later, in te delen zo veel als mogelijk op ELO-rating. Wij hebben hiervoor grenzen ter indicatie bepaald, maar we zullen hier flexibel mee omgaan als het aantal deelnemers in een bepaalde categorie hiertoe aanleiding geeft. Voor de hoogste categorie (A-klasse) dient een deelnemer minimaal 650 punten te hebben. Voor de gevorderde jeugd (B-klasse) mag een rating niet hoger dan 700 punten zijn en geldt een minimum van 350 punten. De beginnende jeugd (C-klasse), ook zij die Table Stars competitie spelen, mag maximaal 400 punten hebben. Kortom, er is sprake van enige overlap.

Attentie voor beginners/ouders: dit is een dagvullend toernooi.
Aanvang 9.00 uur, einde tussen 17.30-18.30 uur!

Bij de senioren is een klasse aan de onderkant toegevoegd en wordt er weer op licentie ingedeeld. Senioren zijn alle deelnemers geboren in 2001 of eerder. Het staat iedere deelnemer vrij op te geven voor een hogere categorie. Bij sluiting wordt per geval bekeken of er ruimte is voor het verzoek. De inschrijftermijn loopt tot en met uiterlijk vrijdag 9 augustus 2019. Let op dat dit een week korter is dan voorgaande edities. Wij adviseren contactpersonen tijdig hun deelnemers op te geven, al dan niet middels een voorlopige aanmelding.

Ook dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door toernooisponsor Bos Bedden en staat TT-Promotions wederom met een uitgebreide stand op de Avereester! Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op http://www.ttpromotions.nl/ en bestel via de site of mail. Voor aanvang van het toernooi bent u dan in het bezit van uw nieuwe materiaal. Anne en Stan Vlieg namens TT-Promotions zien u graag 31 augustus in Dedemsvaart!

Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de organisatie, per e-mail kva@ttvdedemsvaart.nl.

- Flyer
- Aandachtspunten
- Convocatie
- Inschrijfformulier

Klik hier of Klik hier voor een impressie van vorige twee jaren, met foto's en een mooie video van Dedemsvaart in Beeld.

Juli 2019 | Augustus 2019 | September 2019
Januari 2019 | Februari 2019 | Maart 2019 | April 2019 | Mei 2019 | Juni 2019
Juli 2018 | Augustus 2018 | September 2018 | Oktober 2018 | November 2018 | December 2018
Januari 2018 | Februari 2018 | Maart 2018 | April 2018 | Mei 2018 | Juni 2018