Kickoff Oldstars

Dinsdag 9 februari 2021 om 13.00 uur
Ledenvergadering op dinsdag 23 februari 2021

Attentie: op maandag 22 februari is rond 11.20 uur de vergaderlink gestuurd per e-mail. We hebben ook een helpdesk voor het geval leden problemen ervaren met deelnemen aan de vergadering. Kijk in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen, kijk dan nog even in je spambox om te kijken of het bericht daar is beland.

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

Wat een bizar jaar hebben we achter de rug. In januari 2020 dachten we nog dat de Chinezen gek waren geworden met die mondkapjes en quarantaines, maar niet veel later was ook Europa en daarmee ook Nederland in de ban van dit verschrikkelijke virus. En niet heel veel later moesten ook wij geloven aan quarantaines, ontsmetten en mondkapjes. Er gaan veel theorieën over corona, maar feit is, het is er en voorlopig zitten we er allemaal mee opgescheept. Alle bedrijven, alle verenigingen, alle mensen. Het is soms moeilijk te geloven, maar als het dan dichtbij komt dan wordt het ook wel weer spannend.

De gevolgen van de coronamaatregelen voor onze vereniging hakten er in 2020 best in. In maart ging alles op slot en konden we niet meer tafeltennissen. Toen dachten we nog heel naïef dat het maar een paar weken ging duren. Inmiddels zijn we een jaar en heel veel inzichten verder. We hebben een deel van 2020 gelukkig nog kunnen tafeltennissen. We hebben zelfs geprobeerd een najaarscompetitie te gaan spelen. Maar het mocht niet baten. Al snel na de start kwam de competitie als gevolg van een tweede coronagolf stil te liggen. We hebben nog enigszins kunnen trainen, maar halverwege december was het wederom einde oefening. Al onze plannen die we in maart aan het smeden waren, meteen na die mooie en interactieve ledenvergadering van 2020, kwamen op de plank te liggen. Met geen vooruitzicht en geen duidelijkheid kunnen we niet veel doen dan wachten. Wachten op betere tijden.

Ondanks dat corona nog veel tegenhoudt, nodigen wij jullie graag uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op dinsdag 23 februari as. We doen dit online, via Microsoft Teams. Een dag voor de vergadering ontvangen jullie een linkje om in te kunnen loggen. We zullen de donderdag vóór de meeting een proefmeeting organiseren. Voor veel mensen is vergaderen via Teams inmiddels dagelijkse kost, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen.
Wil jij ook een proefmeeting, geef je dan even op via bestuur@ttvdedemsvaart.nl.

Waar gaan we het over hebben dan? Nou, er is genoeg om over te praten met elkaar. Jullie input is belangrijk voor ons als bestuur om te kijken of we de juiste goede op gaan. Of we de juiste dingen doen. En om te luisteren naar de leden en ouders van jeugdleden naar verbeteringen, suggesties enzovoort. Jouw mening telt, ook in deze coronatijd. En hoe fijn is het om elkaar even te ontmoeten, even te zien en even met elkaar te kunnen praten.

Via de mail heb je op dinsdag 9 februari de uitnodiging met agenda en stukken ontvangen. Mocht je deze mail niet ontvangen hebben, kijk dan eerst even in je spambox of map voor ongewenste mail. Laat het ons weten als je de uitnodiging ook daarin niet aantreft, dan proberen we het nogmaals. Graag tot 23 februari!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

Juli 2021 | Augustus 2021 | September 2021 | Oktober 2021 | November 2021
Januari 2021 | Februari 2021 | Maart 2021 | April 2021 | Mei 2021 | Juni 2021