Beste leden van TTV Dedemsvaart,

In de loop van dit najaar gaan wij spelen in een nieuw clubtenue. Daarom zijn er twee avonden gepland waarop alle leden, maar in elk geval competitiespelende leden en leden die toernooien onder de Dedemsvaartse vlag willen spelen, shirts en shorts kunnen komen passen. De pasavonden vinden plaats in het clubhuis aan de Buizerdweg en zijn gepland op:

- Donderdagavond 22 augustus van 19.30 uur tot 20.00 uur;
- Dinsdagavond 27 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Graag zien wij jullie op één van deze pasavonden, zodat we zo snel mogelijk over kunnen in het nieuwe tenue, dus graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

Maandag 24 februari 2020 om 23.00 uur
TTV Dedemsvaart organiseert regionale tafeltennistrainingen specifiek gericht op paraspelers

Update van eerder bericht.

De afdelingen Noord en Oost hebben de krachten gebundeld om voor alle paraspelers (jeugd en senioren) van die afdelingen een PTC in het Noorden te starten. In het verleden is een PTC in Zwolle geweest, maar dat is helaas gestopt. Om weer een boost te geven aan paratafeltennis heeft TTV Dedemsvaart met de NTTB afgesproken een pilot te zullen draaien voor de afdelingen Oost en Noord.

Wij nodigen alle paraspelers daarom heel graag uit om deel te nemen aan deze trainingen. We hebben voorlopig vier weekenden gereserveerd, waarvan 1 landelijke training. Omdat we niet precies in kaart hebben welke speeldag voor jou de voorkeur heeft, willen we je vragen aan te geven welke dag je eerste voorkeur heeft en welke de tweede. Hieronder een link waarmee jij je kunt inschrijven. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 16 februari 2020.

We vragen een bijdrage van € 5,00 per training.

De trainingen vinden plaats bij TTV Dedemsvaart, locatie Buizerdweg 14 in Dedemsvaart.

Heb je vragen of ideeën, laat het TTV Dedemsvaart weten! We zien de reacties en aanmeldingen tegemoet!

Verslag over 23 februari 2020:

Na de succesvolle paratraining van zondag 15 december 2019 vond in navolging hierop afgelopen zondag de eerste paratraining plaats onder leiding van Henk Mannes. In totaal deden er 7 paratafeltennissers mee, waarvan 3 van onze eigen vereniging. De overige 4 kwamen uit Deventer, Harderwijk, Odoorn en Stadskanaal. Met behulp van eigen leden kon er een mooie training worden neergezet.

In het weekend van 28/29 maart, zondag 19 april (landelijke training) en in het weekend van 16/17 mei vinden speciaal voor deze groep de volgende trainingen plaats. We weten nog niet de exacte dagen (zaterdag of zondag). Aanmelden is nog steeds mogelijk. Link: Inschrijven via Google Docs

Zondag 23 februari 2020 om 16.00 uur
Algemene ledenvergadering 2020

Donderdag 20 februari vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van TTV Dedemsvaart. Er gaven 24 leden/ouders van jeugdleden acte de préséance waarmee we kunnen stellen dat er een mooie opkomst was, maar dat het toch nog beter kan.

Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen om de ALV in een nieuw jasje te steken. Vanaf dit jaar zal er op de ALV naast de standaard agenda een brainstormsessie worden gehouden over een onderwerp wat erg leeft binnen de vereniging. Dit jaar stond de ALV in het teken van de verenigingsontwikkeling waarbij er onder begeleiding van Marthijn van der Wal, coördinator sportparticipatie van de NTTB, door de aanwezige leden gebrainstormd werd over hoe de toekomst van onze vereniging er zou moeten uit zien.

Na het officiële gedeelte werd Aico Beugelink door voorzitter Annet Sieljes nog even in het zonnetje gezet. Beugelink heeft besloten om na 14 jaar het bestuur te verlaten. Begonnen als algemeen lid heeft hij na een jaar het penningmeesterschap op zich genomen. Dit tot volle tevredenheid van alle leden. Hij had al eerder te kennen gegeven dat hij wilde stoppen met zijn bestuurstaken, maar tot dit jaar was er geen gegadigde voor het penningmeesterschap. Mariëlle Boers heeft nu aangegeven dat ze graag deze functie op zich wil nemen en in de vergadering is zij gekozen tot onze nieuwe penningmeester. Als vereniging willen wij Aico Beugelink bedanken voor alle tijd en energie die hij in het penningmeesterschap heeft gestoken en wensen we Mariëlle Boers veel succes in deze rol.

Januari 2020 | Februari 2020
Juli 2019 | Augustus 2019 | September 2019 | Oktober 2019 | November 2019 | December 2019
Januari 2019 | Februari 2019 | Maart 2019 | April 2019 | Mei 2019 | Juni 2019
Juli 2018 | Augustus 2018 | September 2018 | Oktober 2018 | November 2018 | December 2018