Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

Reserveringen eerstvolgende activiteit

Jeugdgroep (18.00-19.00 uur) is ingedeeld door de trainersstaf.
Kun je (of kan uw kind) een training niet deelnemen, dan s.v.p. afmelden via bestuur@ttvdedemsvaart.nl. Graag vóór dinsdag 16.30 uur afmelden.

Seniorengroepen (19.00-22.00 uur) maximum 8 per groep. Reserveren kan via Pingpongbaasapp of bestuur@ttvdedemsvaart.nl. Graag vóór dinsdag 16.30 uur reserveren.

Nieuwsarchief

Woensdag 25 april 2018 om 20.00 uur
Mooie avond: presentatie afzettingen, huldiging kampioenen en beslissingswedstrijd

Voorafgaand aan de promotiewedstrijd tussen Oost 1 en Emmen 1 vond de presentatie plaats van onze nieuwe speelveldafzettingen. Dankzij Bos Bedden en Bergslot kunnen wij binnenkort 30 nieuwe speelveldafzettingen bij onze inventaris optellen. Onze voorzitter Annet Sieljes heette Lubertus Talen van onze hoofdsponsor dan ook hartelijk welkom en overhandigde hem namens TTV Dedemsvaart een bos bloemen als dank.

Hierna mocht Xem Reurink de prestigebeker in ontvangst nemen voor het hoogste percentage in de jeugdcompetitie. Hij heeft dit voorjaar 14 van zijn 20 wedstrijden gewonnen wat een percentage oplevert van 70%. Als laatste werden de beide kampioensteams gehuldigd. Team 6, bestaande uit Ineke Kegel, Dickson Chung, Robin Döpp en Theo Simons, werd kampioen in de 5e klasse met 82 punten uit 10 wedstrijden en komt volgende competitie uit in de 4e klasse. Team 1 tenslotte, bestaande uit Willem Greidanus, Jerry de Lange, Chantal Knol en Ian Tempelman, is kampioen geworden in de 2e klasse met 60 punten uit 8 wedstrijden en promoveert dus naar de 1e klasse. Allen van harte gefeliciteerd!

TTV Dedemsvaart was 24 april het toneel van de promotiewedstrijd tussen Emmen 1 en Oost 1. Inzet: 1 plek in de Noordelijke 2e Divisie. Rudently Josepha, Harrie Hoogeveen en Dennis Arends van Emmen mochten het opnemen tegen Fedor Hazeveld, Peter Linker en Wim Zoer van Oost. Beide teams gingen volop de strijd aan wat resulteerde in veel spannende en lange wedstrijden met weinig 3-0 uitslagen. De teams waren de hele avond aan elkaar gewaagd. Het was lang onmogelijk in te schatten wie de sterkste zou worden. Breekpunt werd wedstrijd 7. Peter Linker verspeelde een 2-0 voorsprong, Dennis Arends paste namelijk halverwege het duel zijn service iets aan waardoor Peter de bal steeds moeilijker terug kreeg. Dat leek de ban te breken, Wim Zoer verloor hierna van Harrie Hoogeveen. De beslissing lag daarna bij Fedor Hazeveld, maar hij kon het niet redden en verloor van Dennis. Na drie-en-een-half uur was het 6-3 en was de beslissing gevallen (bij 5-4 had Oost nog kunnen winnen op games).

Zaterdag 21 april 2018 om 17.30 uur
Tafeltennisdames sluiten af met winst

Zaterdag speelde het damesteam van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart de laatste wedstrijd van het seizoen. In eigen huis namen de Dedemsvaartses het op tegen TT Nijmegen 1 en zegevierden met 6-4.

Het duel kenmerkte zich met van beide kanten afwisselend goede en duidelijk mindere fases. Melanie Hazeveld opende met winst, herstellende van een zwakke derde game. Thirza Hazeveld herstelde na een ongemakkelijke eerste game waarna ze steeds overtuigender tot de winst werkte, de 2-0. Roselin Kappert begon uitstekend aan haar openingspartij, maar gaandeweg verloor ze steeds vaker de controle en uiteindelijk betekende dit het eerste tegenpunt. Het dubbel van de zussen Hazeveld was overtuigend voor de bezoekers uit Gelderland.

Na het dubbelspel veranderde het scoreverloop niet; het bleef een afwisseling van goede en mindere goede games. De Hazeveldzussen wonnen weer in vier games, en vooral de wedstrijd van T. Hazeveld was genieten voor het publiek vanwege het snelle spel met langere rallies. Voor Kappert was de tweede partij de grootste kans op een punt, maar ondanks een sterke vierde game ging ze in de vijfde game toch onderuit. Nadat T. Hazeveld haar derde partij won, was Kappert kansloos in haar afsluitende wedstrijd. M. Hazeveld zorgde met haar derde zege dat de dames de competitie winnend afsloten.

In de eindstand van de 2e divisie dames zijn de Dedemsvaartses als derde geëindigd, een logische eindklassering.

Afsluiting senioren

Nadat de jeugd vorige week al uitgespeeld was, is de tafeltenniscompetitie voor de senioren afgelopen week ook aan zijn eind gekomen, al moeten enkele wedstrijden nog worden ingehaald. Een van die wedstrijden wordt pas op 1 mei gespeeld als het derde team tegen TIOS '66 2 inhaalt. De Balingers zegden de wedstrijd van afgelopen week af. De andere teams boekten wel resultaten.

Reeds als kampioen speelde het eerste herenteam bij HOU-Tafel '77 3. Het team uit Coevorden had nog een theoretische kans zich te handhaven, maar de Dedemsvaarters voldeden aan de sportieve plicht en wonnen met 4-6. Jerry de Lange scoorde nog maar eens een driepunter. Teamgenoten Ian Tempelman en Chantal Knol, die beiden met een verloren vijfgamer begonnen, pakten beiden 'maar' een puntje. De Lange-Knol pakte in misschien wel de makkelijkste wedstrijd de zege in het dubbelspel. Het tweede team nam het, ook in Coevorden, op tegen HOU-Tafel '77 2 en degradeerden met een 7-3 zege uit de tweede klasse. De Dedemsvaarters verdeelden de drie punten eerlijk. Jurgen Hofman zag dat teamgenoten Niek Starke en Aico Beugelink het dubbelspel verloren. Opvallend was dat bijna alle wedstrijden in drie games werden afgewerkt, behalve de laatste die Hofman in vier games verloor.

Team 3 zegevierde in de slotwedstrijd bij De Treffers '70 6. De thuisploeg uit Klazienaveen degradeerde hiermee zoals de meesten verwachtten. De Dedemsvaarters wonnen met liefst 1-9. Het tegenpunt werd al vroeg in de wedstrijd gemaakt toen Yvon Pazie onderuit ging. Pazie herstelde later met twee punten. Haar teamgenoten Annet Pouls en Stefan de Olde waren wel in staat het volle pond mee naar huis te nemen, al moest het tweetal hiervoor soms wel alle zeilen bijzetten. Pazie en De Olde boekten een snel punt met het dubbelspel.

Het vijfde en zesde team speelden thuis. Team 5 nam het op tegen HOU-Tafel '77 4, het basisteam waaraan damesspeelster Sabrina Kreeft deelneemt. Kreeft speelde een sterke wedstrijd en won haar partijen. Teamgenoot Roselin Kappert speelt namens de thuisploeg, maar het lukte haar niet punten over de streep te trekken. Dat lukte wel in het dubbelspel dat ze met Tonny Kleiman speelde. Dat leek er eerst niet op, want in de vierde game moest nog een heuse inhaalrace worden gestart. De vijfde game was voor de thuisploeg. Kleiman's score in het enkelspel bleef beperkt tot een schamel puntje. Het lastige vrij passieve spel van Ria Doornbusch levert al de hele competitie punten op en ook nu nam de oudtrainster van Dedemsvaart (jaren 90) haar team op sleeptouw met twee punten. Het zesde team was goed voor een gemakkelijke 10-0 zege op NATTC 7. De punten werden gemaakt door Theo Simons, Dickson Chung en Ineke Kegel. Chung en Kegel wonnen het dubbelspel. De Dedemsvaarters eindigden de voorjaarsreeks met liefst 82 punten uit 10 wedstrijden.

Huldiging en beslissingswedstrijd

Dinsdag 24 april om 19.45 uur worden de kampioenen gehuldigd. Teams 1 en 6 promoveerden naar de 1e en 4e klasse. Bovendien wordt ook de prestigebeker weer uitgereikt aan de hoogste percentagespeler van de jeugd. Na de huldiging wordt in de gymzaal aan de Buizerdweg de beslissingswedstrijd gespeeld tussen de kampioenen van de 1e klasse. Dit duel, dat op neutraal terrein gespeeld wordt, gaat tussen Emmen 1 en Oost 1 en begint om 20.15 uur. Alleen de winnaar promoveert naar de Noordelijke 2e Divisie; de verliezer kan zich voor de najaarscompetitie wederom melden in de Dedemsvaartse zaal om het tegen heren 1 op te nemen.

 

Met dit persbericht komt er na 14 jaar een einde aan de persberichten door Aico Beugelink. Hij schreef zijn eerste in september 2004 nadat hij het jeugdwedstrijdsecretariaat van Tini Bredewoud overnam. Dat was een seizoen voordat het meisjesteam met Chantal Knol, Amanda van Dijk en Eline Gras landskampioen bij de meisjes werd. Na zo'n lange tijd, waarin hij vanaf 2007 de berichten ook op de website plaatste, vindt hij het tijd de spreekwoordelijke pen aan een ander over te dragen. Wie pakt het vanaf het nieuwe seizoen op? Als je interesse hebt, meld je dan bij het bestuur (info@ttvdedemsvaart.nl), ook als je niet elke week maar misschien per roulate wilt schrijven.

Zaterdag 14 april 2018 om 18.00 uur
Tafeltennissers Dedemsvaart kampioen

De voorlaatste speelweek leverde TTV Bos Bedden-Dedemsvaart een tweetal kampioenen op. Het eerste en zesde seniorenteam waren nog de enige kanshebbers en maakten het karwei voortijdig af. In het weekend maakten de dames het Rotterdamse Alexandria '66 1 lastig in hun strijd om de titel.

In de verste uitwedstrijd kwamen de jonge Dedemsvaartses goed uit de startblokken. Thirza Hazeveld opende met een vijfgamer die steeds beter liep: 0-1. Zus Melanie volgde met een knappe winst in vier games, waarbij de 17-19 winst in de tweede game de ommekeer betekende. Sabrina Kreeft kreeg hierna geen voet aan de grond en moest met verlies de 1-2 accepteren. Er volgde een zeer lange vijfgamer in het dubbelspel, waarin games eerder op een loterij leken. Elke game werd met twee punten verschil beslist. Uiteindelijk verloren de Hazeveldzussen nipt.

Na het dubbelspel pakte T. Hazeveld de draad weer op en zette haar team weer op voorsprong. Zo goed als de uitgangspositie leek, zo snel haakte de thuisploeg aan en steeds sneller deelden de Rotterdamse ineens de lakens uit. Eerst Kreeft en daarna M. Hazeveld moesten hun verlies nemen en in de afsluitende enkelspelen wist geen van de Dedemsvaartses nog te scoren. De eindstand zodoende werd 7-3, een tikkeltje teleurstellend gezien de goede start.

De jeugdteams kwamen eerder in actie. Het eerste team won eerst van Reflex '65 3 met maximale cijfers (0-5), maar verloor hierna tegen Reflex '65 2 (1-4). In Hoogeveen kon het tweede Reflexteam zodoende het kampioenschap in eigen huis vieren. Levi Halm en Xem Reurink scoorden voluit in het eerste duel, het punt in de tweede wedstrijd scoorde Reurink. Ook het tweede jeugdteam had een hele goede en een slechte uitslag. In Coevorden verloor het eerst met 5-0 van Emmen 1. Het tweede duel speelde het tegen Reflex '65 5 en werd met dezelfde cijfers gewonnen. Thomas Koop en Luna Dopmeijer speelden die eerst dus geen punten scoorden en vervolgens maximaal. Voor Dopmeijer was het de eerste keer dat ze alle punten in een wedstrijd pakte.

Twee teams omhoog, twee teams omlaag

Het eerste seniorenteam had thuis tegen Olympia '54 1 nog maar vijf punten nodig voor de titel en zonder al te veel tegenpunten was het doel halverwege het duel al geschied. Ian Tempelman begon met de eerste zege, waarna Chantal Knol en Willem Greidanus in vier games volgden. Een snel dubbelspel door de heren was de opmaat voor het laatste benodigde punt. Knol begon haar tweede enkelspel nog weifelend, maar na de verloren eerste game kwam de titel snel dichterbij. Na vier games was het geschied. Terwijl de heren de punten bleven binnenhalen en daarmee hun sportieve plicht deden - de bezoekers uit Emmer Compascuum strijden nog om lijfsbehoud - moest Knol haar laatste enkelspel toch nog afstaan. Met de 9-1 eindstand kon het kampioenschap dan ook gevierd worden.

Het tweede team speelde maandag uit bij Reflex '65 2. In Hoogeveen werd een eindstand van 6-4 bereikt, waarmee de Dedemsvaarters nog een flinterdunne doch schijnbaar onrealistische kans op lijfsbehoud behielden. Aico Beugelink, die baalde van vele ballen op de zijkant van zijn speelplank, scoorde twee punten. Teamgenoten Matthias Dul en Jurgen Hofman kwamen hier niet aan. Het tweetal moest het doen met een schamel puntje. Niet dat het zonder inzet ging. Beide heren, vooral Dul, hadden goede kans op meer. Het dubbelspel werd verloren door Beugelink en Hofman.

Het derde team ontving TIG 1. De bezoekers uit Drouwenerveen zijn oppermachtig in hun poule en wisten na twee potjes al het kampioenschap binnen te halen. Dat ging niet zonder slag of stoot, want de Dedemsvaartses legden de gasten, ook na het kampioenschap, het vuur aan de schenen. Vijfgamers en games met dubbele cijfers waren geen uitzondering. Uiteindelijk was het dubbelspel van Yvon Pazie en Annet Sieljes succesvol en werd het tweede Dedemsvaartse punt in het slotduel gepakt door Ellen van Eijk. Pazie en Sieljes wonnen behalve flink wat games geen punten voor het team. Er zat meer in.

Team 4 moest uit bij DETO 2 flink op de blaren zitten. Het verloor in Nijeveen met liefst 9-1 waarmee de thuisploeg een flinke stap zette in de strijd om de titel. Het punt van de Dedemsvaarters werd halverwege het duel gemaakt door good-old Jan Uythof. Harm Knol vond dat er meer voor hem inzat, maar net als Sarkis Guljan kwam ook Knol niet aan scoren toe. Uythof en Guljan verloren ook nog het dubbelspel. Dit resultaat en de uitslag van andere wedstrijden brengt het Dedemsvaartse team op de vijfde plaats. Die plaats betekent degradatie als het er na de laatste wedstrijd komende week nog staat.

Degradatiezorgen had team 5 ook, maar na de zege op De Treffers '70 5 zijn de Dedemsvaarters veilig. De bezoekers uit Klazienaveen bleven hekkensluiter na de 7-3 in Dedemsvaart. In de gymzaal aan de Buizerdweg ontstond een stevig duel om de punten. Slechts eenmaal werd een wedstrijd in drie games uitgespeeld, maar verder waren er drie vijfgamers en vijf wedstrijden in vier games. Daniëlle Pekel was betrokken bij twee vijfgamers en de driegamer. De eerste vijfgamer, aan het begin van het duel, verloor ze onnodig, maar haar beide andere wedstrijden won ze verdiend. Theo Menzo heeft een slecht seizoen achter de rug, maar kon tegen De Treffers '70 5 wel weer een keer juichen met een overwinning. Tonny Kleiman completeerde zijn team en voegde drie zeges toe aan zijn totaal. De Dedemsvaarters zijn nu vierde en zullen daar eindigen omdat het verschil naar zowel boven als beneden levensgroot is.

Team 6 mag na de 1-9 zege bij Emmen 4 aansluiten bij team 1. Het meest recreatieve seniorenteam staat al vanaf de tweede speelweek aan kop en bouwde bijna elke week de voorsprong uit. In Emmen leek het er niet echt op dat het thuisteam de Dedemsvaarters tegengas gaven. Toch moest Robin Döpp na de openingswinst van Ineke Kegel een tegenpunt incasseren. Dat ging dan wel weer in vijf games. Maar nadat Dickson Chung de 1-2 maakte en hij met Kegel ook snel het dubbelspel won, leek het met het verzet bij Emmen wel gedaan. Toch niet! De Dedemsvaarters wonnen de overige partijen dan wel allemaal, maar slechts eenmaal konden de bezoekers dat zonder kleerscheuren doen. Dat lukte Döpp, maar Kegel en Chung en later ook Döpp moesten her en der met regelmaat games inleveren. Het bleef uiteindelijk bij het ene tegenpunt. Döpp scoorde twee punten, Kegel en Chung pakten het volle pond.

Laatste speelweek

Komende week wordt de voorjaarscompetitie afgesloten. Het laatste woord is aan de dames die op zaterdag TT Nijmegen ontvangen. De wedstrijd in de gymzaal aan de Buizerdweg begint om 14.00 uur. De jeugdteams zijn reeds uitgespeeld. Het programma bij de senioren is als volgt. HOU-Tafel '77 3 - Dedemsvaart 1 (din), HOU-Tafel '77 2 - Dedemsvaart 2 (maa), De Treffers '70 6 - Dedemsvaart 3 (din), Dedemsvaart 4 - TIOS '66 2 (din), Dedemsvaart 4 - HOU-Tafel '77 4 (din) en Dedemsvaart 6 - NATTC 7 (din). De thuiswedstrijden beginnen om 20.15 uur.

Zondag 8 april 2018 om 11.00 uur
Winnende reeks seniorenteams verbloemt verlies tafeltennisdames

De tafeltennissers van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart naderen de eindfase van de voorjaarscompetitie. Terwijl de seniorenteams midweeks alle wedstrijden wonnen, verloren de dames in het weekend bij koploper De Treffers (R) 3 in Roelofarendsveen.

Het bezoek aan Zuid-Holland leerde al snel dat er weinig te halen was voor de jonge Dedemsvaartses. Met veelal dikke uitslagen liep de thuisclub snel uit naar een 5-1 voorsprong. Het tegenpunt werd gescoord door Sabrina Kreeft nadat Melanie Hazeveld kort daarvoor een nipt verlies leed. Roselin Kappert kreeg geen voet aan de grond en moest in deze fase twee snelle verliezen incasseren. Nadat het dubbelspel van Kreeft en Hazeveld op niets uitliep en Kreeft ook verloor, rechtte Hazeveld haar rug door twee keer toe te slaan en de stand dragelijker te maken. Haar teamgenoten konden echter niet meekomen en verloren opnieuw met de 7-3 nederlaag als gevolg. In de ranglijst in de promotiegroep lijkt het na deze wedstrijd klaar voor de Dedemsvaartses. De achterstand op de top 2 is te groot geworden om kans op promotie naar de 1e divisie te maken.

Senioren

Bij de senioren waren de paasdagen goed verteerd en liepen de winsten uiteen van 6-4 tot en met 9-1. Team 1 speelde tegen Meppel 1 en won met 3-7. De Dedemsvaarters kwamen uitstekend uit de startblokken. Willem Greidanus opende met winst, Ian Tempelman kwam moeizaam aan zijn punten maar won en ook Jerry de Lange won het eerste enkelspel. In het dubbelspel leverden Greidanus en De Lange een punt in, maar het duo wist in de aansluitende enkelspelen 1-5 op de borden te spelen. Tempelman kon zijn teamgenoten niet volgen en verloor, maar hij zag zijn teamgenoten hun derde enkelspel winnen. Tempelman zelf kon het voorbeeld niet volgen in de afsluitende partij. Het team is vijf punten verwijderd van de titel. Dinsdag kan het thuis kampioen worden tegen Olympia '54 1.

Het tweede team ontving DBC 1 en won met 8-2 van de bezoekers uit Drouwen. Aico Beugelink opende op een vreemde manier. Hij liep met 0-2 in games achter de feiten aan, kwam terug tot 2-2 om vervolgens de beslissende game zonder tegenpunten te winnen. Matthias Dul leek in de tweede partij de 2-0 te maken, maar verspeelde wedstrijdpunten in de vierde game en verloor hierna ook de vijfde game. Diesel Jurgen Hofman kwam moeizaam uit de startblokken, maar zette zijn team weer op voorsprong met de 2-1. Het dubbel werd gewonnen door Beugelink en Dul. Moeizaam vanwege het backspinspel van zijn opponent won Dul zijn eerste enkelspel, gevolgd door makkelijke zeges van Beugelink, Hofman en opnieuw Dul. Dezelfde speler waartegen Beugelink en Dul met veel moeite wonnen, zette Hofman in drie games aan de kant. Evensnel volgde Beugelink met de 8-2 eindstand. De vierde plaats lijkt het hoogst haalbare voor het tweede team.

Team 3 greep de grootste zege, al kostte dat wel heel veel tijd. Terwijl team 2 al klaar was, niet eens zo heel vroeg, moest het derde team nog vier enkelspelen beginnen. De 9-1 zege werd geboekt op MSK 1 (Musselkanaal): een dikke uitslag, verdiend en wellicht geflatteerd gezien het aantal van 44 gespeelde games. De tegentreffer kwam op het late uur tot stand en mocht Stefan de Olde zich 'aanrekenen'. Eerder pakte De Olde wel twee punten. Yvon Pazie en Annet Sieljes scoorden voor het eerst deze competitie het volle pond. Terwijl Sieljes hier eenmaal een vijfde game voor nodig had, ging Pazie driemaal op voor zo'n beslissende game. Pazie dubbelde opnieuw met succes met De Olde. Het team stevent af op een derde plaats in de eindstand; nu echter staat het team nog op de tweede plaats, maar dinsdag volgt nog zware tegenstand als koploper TIG 1 op bezoek komt.

Het vierde team kwam twee keer in actie en won beide thuiswedstrijden met 6-4. Op dinsdag ontvingen de Dedemsvaarters Reflex '65 4. Met de bezoekers uit Hoogeveen gaan de Dedemsvaarters die strijd aan om de vierde plaats in de ranglijst. Het duel ging op en neer. Na het openingsverlies van Jan Uythof bogen Harm Knol en Sarkis Guljan de achterstand om met zeges. Het dubbelspel door Knol en Guljan werd nipt verloren en Knol stond met verlies toe dat de bezoekers opnieuw de voorsprong namen. Nadat ook Uythof zijn eerste enkelspel won, ging Guljan hard onderuit. Door de drie resterende wedstrijden allemaal in spannende vijfgamers te winnen, greep de thuisploeg uiteindelijk toch aan het langste eind. Twee dagen later werd HOU-Tafel '77 5 uit Coevorden verslagen. Ook hier vielen de vijfgamers op en ook nu vielen er vier van de vijf in Dedemsvaarts voordeel uit. Uythof begon met een zege, maar Knol kwam niet in de wedstrijd bij zijn eerste enkelspel en verloor. Guljan won, Knol/Uythof wonnen het dubbelspel en Knol maakte met de derde vijfgamer op rij de 4-1. Toch kwamen de gasten terug en nu verloren Uythof en Guljan hun enkelspelen. Na de snelle zege van Knol werden de laatste twee partijen gelijktijdig gespeeld. Beiden in vijf games: winst voor Guljan en verlies voor Uythof.

Team 5 was net als team 1 in Meppel. Het wist bij het tweede Meppelse team met 4-6 te zegevieren. Voor Theo Menzo leverde het bezoek zijn tweede voorjaarszege op. De eerste was eerder dit voorjaar ook al tegen de thuisploeg. Ria Doornbusch nam met drie nieuwe zeges weer een flinke hap uit de Dedemsvaartse buit. Daniëlle Pekel pakte twee resterende punten. Menzo's triomf in het enkelspel moest hij bekopen met verlies in het dubbelspel dat hij samen met Pekel speelde, al scheelde het niet veel. Met de winst en het resultaat van de andere wedstrijd in de poule heeft het vierde team zijn vierde plaats in de ranglijst verstevigd en lijkt handhaving zeer goed mogelijk.

In de race naar het kampioenschap moest team 6 een lastige horde nemen. NATTC 5 gaf in de gymzaal aan de Buizerdweg flink tegengas. Het was dat uitgerekend Theo Simons goed bij de les was waardoor de Dedemsvaarters niet verloren, hij was goed voor drie punten. Voor Robin Döpp scheen het zonnetje minder fel; tweemaal ging het mis in de vijfde game. Wel won Döpp zijn eerste enkelspel. De zegereeks van Dickson Chung loopt wat scheurtjes op. Twee weken geleden verloor hij al zijn eerste en tweede wedstrijd en ook nu tegen de Nieuw-Amsterdammers leverde Chung twee punten in. Simons en Döpp wonnen tussendoor wel het dubbelspel, de zevende dubbelzege op rij. Maandag kunnen de Dedemsvaarters bij Emmen 4 kampioen worden, al is het wel afhankelijk van de wedstrijd tussen achtervolgers Assen 7 en NATTC 5. Die spelen in Assen.

Speelronde 9

Komende week komen alle seniorenteams weer in actie. Het seniorenprogramma is als volgt: Dedemsvaart 1 - Olympia '54 1 (din), Reflex '65 2 - Dedemsvaart 2 (maa), Dedemsvaart 3 - TIG 1 (din), DETO 2 - Dedemsvaart 4 (maa), Dedemsvaart 5 - De Treffers '70 5 (din) en Emmen 4 - Dedemsvaart 6 (maa). Op zaterdag sluiten de dames af met de verre uitwedstrijd bij Alexandria '66 1 in Rotterdam. De jeugdteams sluiten het voorjaar af met het TableStars slottoernooi in Harkstede.

Zondag 1 april 2018 om 00.00 uur
Inschrijving voor Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest 2018 geopend

VOL
100% bereikt
op 7 aug

Op zaterdag 1 september 2018 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 50e editie van de Kampioenschappen van Avereest. De organisatie heeft de inschrijfperiode thans voor verenigingen en eigen leden geopend. Ook recreanten kunnen zich inschrijven. In de bijlages (onderaan dit bericht) staat alle benodigde informatie van het toernooi van 2018.

Voor wat betreft de opzet van het toernooi is het streven ook dit jaar om jeugd, geboren in 2001 of later, in te delen zo veel als mogelijk op ELO-rating. Wij hebben hiervoor grenzen ter indicatie bepaald, maar we zullen hier flexibel mee omgaan als het aantal deelnemers in een bepaalde categorie hiertoe aanleiding geeft. Voor de hoogste categorie (E-klasse) dient een deelnemer minimaal 600 punten te hebben. Voor de gevorderde jeugd (F-klasse) mag een rating niet hoger dan 650 punten zijn en geldt een minimum van 300 punten. De beginnende jeugd (G-klasse), ook zij die Table Stars competitie spelen, mag maximaal 350 punten hebben. Kortom, er is sprake van enige overlap.

Attentie voor beginners/ouders: dit is een dagvullend toernooi.
Aanvang 9.00 uur, einde tussen 17.30-18.30 uur!

Bij de senioren verandert er niets in de verdeling en wordt er weer op licentie ingedeeld. Senioren zijn alle deelnemers geboren in 2000 of eerder. Het staat iedere deelnemer vrij op te geven voor een hogere categorie. Bij sluiting wordt per geval bekeken of er ruimte is voor het verzoek. De inschrijftermijn loopt tot en met uiterlijk vrijdag 10 augustus 2018. Let op dat dit een week korter is dan voorgaande edities. Wij adviseren contactpersonen tijdig hun deelnemers op te geven, al dan niet middels een voorlopige aanmelding.

Ook dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door toernooisponsor Bos Bedden en staat TT-Promotions wederom met een uitgebreide stand op de Avereester! Mocht u meteen al met nieuw materiaal willen spelen, neem dan een kijkje op http://www.ttpromotions.nl/ en bestel via de site of mail. Voor aanvang van het toernooi bent u dan in het bezit van uw nieuwe materiaal. Anne en Stan Vlieg namens TT-Promotions zien u graag 1 september in Dedemsvaart!

 

Voor vragen over het toernooi kunt u terecht bij de organisatie, per e-mail kva@ttvdedemsvaart.nl.

Downloads
- Flyer
- Aandachtspunten
- Convocatie
- Inschrijfformulier

Klik hier voor een impressie van vorig jaar, met foto's en een mooie video van Dedemsvaart in Beeld.

Archief mededelingen

Juli 2020 | Augustus 2020 | September 2020
Januari 2020 | Februari 2020 | Maart 2020 | April 2020 | Mei 2020 | Juni 2020
Juli 2019 | Augustus 2019 | September 2019 | Oktober 2019 | November 2019 | December 2019
Januari 2019 | Februari 2019 | Maart 2019 | April 2019 | Mei 2019 | Juni 2019