Zondag 25 november 2018 om 09.30 uur
Oliebollentoernooi 2018

Ter afsluiting van 2018 bijgevoegd de uitnodiging voor ons jaarlijkse oliebollentoernooi. Plaats van handeling is de gymzaal aan de Buizerdweg. Opgave kan bij Theo Simons: theo.simons7731@gmail.com, uiterlijk 1e kerstdag (25 december). Of op het prikbord in het clubhuis.

Zondag 11 november 2018 om 16.00 uur
Jongens 1 kampioen

Jongens 1, bestaande uit Xem Reurink en Levi Halm, zijn zaterdag kampioen geworden in de Table Stars Topcompetitie (duo 4e klasse). Dit ging niet helemaal zonder slag of stoot.

De eerste wedstrijd tegen Actief Vries 3 werd ondanks de spanning ruim gewonnen met 4-1. Daarna namen de zenuwen het toch wel over en tegen Assen 5 verloren Xem en Levi beiden hun eerste partij en zag het er niet meer zo rooskleurig uit, vooral omdat Assen ineens zelf kampioenskansen had. Het dubbel werd vervolgens wel gewonnen en daarna vielen de ballen weer beter voor de spelers van Dedemsvaart. Levi won vervolgens zijn partij en daardoor konden de jongens zich toch kampioen noemen en met de slotwinst van Xem werd de voorsprong op de nummer 2 tenslotte 3 punten! Gefeliciteerd jongens!

Dinsdag 2 oktober 2018 om 19.00 uur
Jeugd uit de startblokken

Afgelopen zaterdag mochten onze jeugdteams voor het eerst hun kunnen laten zien.

Xem Reurink en Levi Halm (jongens 1) mochten naar Klazienaveen en wonnen al hun wedstrijden!! Eerst ging De Treffers '70 5 voor de bijl met de maximale 5-0, vervolgens was het tweetal HOU-Tafel '77 1 de baas. Alleen het dubbelspel ging verloren, dus 4-1.

Ingmar Everhardus en Thomas Koop (jongens 2) en Thea Alhayali, Laura Stevens en Luna Dopmeijer (jongens 3) speelden hun wedstrijden in onze eigen zaal. Everhardus en Koop wonnen in het onderlinge treffen hun enkels van Stevens en Dopmeijer en ook in het dubbel konden de dames de heren geen punt aftroggelen, waardoor de eindstand 5-0 werd. In de vervolgwedstrijden tegen Reflex '65 4 moesten de jongens helaas toch hun meerdere erkennen in de Hoogeveners (4-1 verlies) en de dames, die voor de tweede wedstrijd Luna Dopmeijer en Thea Alhayali hadden opgesteld voor de enkels en het dubbel door Dopmeijer en Stevens lieten uitvoeren, hun meerdere erkennen in de tegenstanders uit Vries (4-1). Het enige punt werd in het dubbelspel geboekt.

Maandag 10 september 2018 om 08.45 uur
Seniorenteams TTV veelal goed uit de startblokken

Afgelopen week ging de competitie weer van start. Met 5 winstpartijen, 1 gelijkspel en 1 verliespartij een mooie score voor TTV Bos Bedden-Dedemsvaart.

Heren 1 reisde af naar Balinge en speelde tegen Tios 1. Willem Greidanus, Ian Tempelman en Robert Visscher sloten 2 enkels met winst af en het dubbel door Greidanus en Tempelman ging ook naar de Dedemsvaartse spelers, waardoor er 7 punten mee naar huis gingen.

Deto 3 nam het in Dedemsvaart op tegen Heren 2. Jurgen Hofman, Aico Beugelink en Matthias Dul lieten weinig ruimte voor de tegenstanders. Met elk 2 winstpartijen en een winnend dubbel bestaande uit Beugelink en Dul werd de eindstand 7-3.

Heren 3 mocht thuis aantreden tegen Itass DBC 1. Tonny Kleiman en Sarkis Guljan wonnen beide 2 wedstrijden, Ria Doornbusch ging er met 1 punt vandoor. Kleiman en Guljan zorgden nog voor een extra punt doordat het dubbel naar de thuisploeg ging. De eindstand werd daardoor 6-4.

De verrassing van de week werd door Heren 4 verzorgd. Ellen van Eijk, Annet Pouls en debutant bij de senioren Laura Kroes reisden af naar Valthe om tegen Tornado 3 te spelen. Door elk alle wedstrijden te winnen en ook een dubbel dat goed liep tussen Van Eijk en Kroes, namen de dames 10 punten mee naar huis.

Jan Uijthof werd old-guy-of-the-match bij Heren 5. Hij begint dit seizoen met een 100% score winst en behoedde zijn team hierdoor voor een nederlaag. Theo Menzo mocht 2 wedstrijden op zijn naam schrijven en het dubbel door Uijthof en Menzo bracht ook een punt op. Nieuwkomer Karel Mangnus kwam helaas niet aan bod zodat er in totaal 6 punten mee naar huis genomen werden.

Heren 6 tenslotte speelde thuis tegen De Treffers. Ineke Kegel en Robin Döpp waren ieders goed voor 2 punten en het dubbel sloten ze ook winnend af, Dickson Chung was verantwoordelijk voor het laatste punt. Eindstand 5-5.

De dames gingen als enige minder goed van start. Van de dames Melanie Hazeveld, Roselin Kappert en Thirza Hazeveld was alleen de laatste opgewassen tegen het geweld van Taverzo 2 uit Zoetermeer. Ook het dubbel door de gezusters Hazeveld werd door de tegenstanders gewonnen. Eindstand 3-7.

Komende week spelen Heren 1, Heren 4, Heren 5 op dinsdagavond thuis tegen respectievelijk Hou Tafel, Meppel en Tios en Dames 1 speelt zaterdag thuis tegen SVE1. Heren 2, Heren 3 en Heren 6 mogen uit naar Meppel, Reflex en de Treffers.

Donderdag 6 september 2018 om 17.00 uur
Mijlpaal, ons clubhuis bestaat 10 jaar!

Exact 10 jaar geleden, op zaterdag 6 september 2008, opende Délana Dekker, destijds het jongste jeugdlid, met het doorknippen van het lint officieel het clubhuis van tafeltennisvereniging Dedemsvaart.

Vooral onze handige leden en derden hebben dat jaar uren werk gestoken om de voormalige werkplaats van de gemeente om te vormen tot het clubhuis zoals we dat vandaag de dag als vanzelfsprekend beschouwen. Nog even in herinnering enkele foto's van destijds.

Juli 2018 | Augustus 2018 | September 2018 | Oktober 2018 | November 2018 | December 2018
Januari 2018 | Februari 2018 | Maart 2018 | April 2018 | Mei 2018 | Juni 2018
Juli 2017 | Augustus 2017 | September 2017 | Oktober 2017 | November 2017 | December 2017