Tafeltennisvereniging Dedemsvaart

Inlichtingen:
0523-610848
info@ttvdedemsvaart.nl

Wedstrijdadres:
T.T.V. Dedemsvaart
gymzaal, Buizerdweg 14
7701 KD DEDEMSVAART

27 maart 2020

Het bestuur van TTV Dedemsvaart heeft besloten alle activiteiten tot nader order te annuleren. Het bestuur neemt daarmee de verantwoordelijkheid mogelijke verspreiding van het nieuwe coronavirus via de vereniging te beperken. De voorjaarscompetitie is inmiddels beëindigd, er zal geen promotie of degradatie zijn.

Het bestuur zal de aanwijzingen van de overheid van dag op dag volgen. Wanneer er een signaal is dat we de activiteiten kunnen hervatten, laten wij dit middels e-mail, onze website en onze fb-pagina zo spoedig mogelijk weten.

Beste leden van TTV Dedemsvaart,

In de loop van dit najaar gaan wij spelen in een nieuw clubtenue. Daarom zijn er twee avonden gepland waarop alle leden, maar in elk geval competitiespelende leden en leden die toernooien onder de Dedemsvaartse vlag willen spelen, shirts en shorts kunnen komen passen. De pasavonden vinden plaats in het clubhuis aan de Buizerdweg en zijn gepland op:

- Donderdagavond 22 augustus van 19.30 uur tot 20.00 uur;
- Dinsdagavond 27 augustus van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Graag zien wij jullie op één van deze pasavonden, zodat we zo snel mogelijk over kunnen in het nieuwe tenue, dus graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Dedemsvaart

Laatste nieuws

Maandag 24 februari 2020 om 23.00 uur
TTV Dedemsvaart organiseert regionale tafeltennistrainingen specifiek gericht op paraspelers

Update van eerder bericht.

De afdelingen Noord en Oost hebben de krachten gebundeld om voor alle paraspelers (jeugd en senioren) van die afdelingen een PTC in het Noorden te starten. In het verleden is een PTC in Zwolle geweest, maar dat is helaas gestopt. Om weer een boost te geven aan paratafeltennis heeft TTV Dedemsvaart met de NTTB afgesproken een pilot te zullen draaien voor de afdelingen Oost en Noord.

Wij nodigen alle paraspelers daarom heel graag uit om deel te nemen aan deze trainingen. We hebben voorlopig vier weekenden gereserveerd, waarvan 1 landelijke training. Omdat we niet precies in kaart hebben welke speeldag voor jou de voorkeur heeft, willen we je vragen aan te geven welke dag je eerste voorkeur heeft en welke de tweede. Hieronder een link waarmee jij je kunt inschrijven. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 16 februari 2020.

We vragen een bijdrage van € 5,00 per training.

De trainingen vinden plaats bij TTV Dedemsvaart, locatie Buizerdweg 14 in Dedemsvaart.

Heb je vragen of ideeën, laat het TTV Dedemsvaart weten! We zien de reacties en aanmeldingen tegemoet!

Verslag over 23 februari 2020:

Na de succesvolle paratraining van zondag 15 december 2019 vond in navolging hierop afgelopen zondag de eerste paratraining plaats onder leiding van Henk Mannes. In totaal deden er 7 paratafeltennissers mee, waarvan 3 van onze eigen vereniging. De overige 4 kwamen uit Deventer, Harderwijk, Odoorn en Stadskanaal. Met behulp van eigen leden kon er een mooie training worden neergezet.

In het weekend van 28/29 maart, zondag 19 april (landelijke training) en in het weekend van 16/17 mei vinden speciaal voor deze groep de volgende trainingen plaats. We weten nog niet de exacte dagen (zaterdag of zondag). Aanmelden is nog steeds mogelijk. Link: Inschrijven via Google Docs

Zondag 23 februari 2020 om 16.00 uur
Algemene ledenvergadering 2020

Donderdag 20 februari vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van TTV Dedemsvaart. Er gaven 24 leden/ouders van jeugdleden acte de préséance waarmee we kunnen stellen dat er een mooie opkomst was, maar dat het toch nog beter kan.

Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen om de ALV in een nieuw jasje te steken. Vanaf dit jaar zal er op de ALV naast de standaard agenda een brainstormsessie worden gehouden over een onderwerp wat erg leeft binnen de vereniging. Dit jaar stond de ALV in het teken van de verenigingsontwikkeling waarbij er onder begeleiding van Marthijn van der Wal, coördinator sportparticipatie van de NTTB, door de aanwezige leden gebrainstormd werd over hoe de toekomst van onze vereniging er zou moeten uit zien.

Na het officiële gedeelte werd Aico Beugelink door voorzitter Annet Sieljes nog even in het zonnetje gezet. Beugelink heeft besloten om na 14 jaar het bestuur te verlaten. Begonnen als algemeen lid heeft hij na een jaar het penningmeesterschap op zich genomen. Dit tot volle tevredenheid van alle leden. Hij had al eerder te kennen gegeven dat hij wilde stoppen met zijn bestuurstaken, maar tot dit jaar was er geen gegadigde voor het penningmeesterschap. Mariëlle Boers heeft nu aangegeven dat ze graag deze functie op zich wil nemen en in de vergadering is zij gekozen tot onze nieuwe penningmeester. Als vereniging willen wij Aico Beugelink bedanken voor alle tijd en energie die hij in het penningmeesterschap heeft gestoken en wensen we Mariëlle Boers veel succes in deze rol.

Zondag 19 januari 2020 om 10.30 uur
Ook Jerry de Lange prolongeert clubkampioenschap (senioren)

Net zoals Daan Zandstra zijn titel dinsdag 14 januari prolongeerde bij de jeugd, deed Jerry de Lange dit een dag later bij de senioren.

Met een deelnemersveld van 23 was ook dit toernooi goed bezet. Na de voorronden, die verdeeld waren in 4 poules, ging het verder met de kwartfinales. Alle deelnemers die daarna nog overbleven mochten strijden voor de prijzen en dit werd ook volop gedaan. Bijna alle halve finalisten moesten volop aan de bak, want op 1 wedstrijd na werd alles in 4 of 5 games gespeeld. Ook de finale tussen Chantal Knol en Jerry de Lange was spannend. In 5 games, met standen 8-11, 11-5, 7-11, 11-9 en 6-11 had Jerry een zware dobber, maar mocht hij op het eind van de avond wel de wisselbeker weer in ontvangst nemen.

Uitslagen:

Categorie A:
1e en clubkampioen 2020: Jerry de Lange
2e Chantal Knol
3e Robert Visscher

Categorie B:
1e Laura Kroes
2e Annet Pouls
3e Matthias Dul

Categorie C:
1e Ria Doornbusch
2e Jan Uythof
3e Mohammed Al Gayed

De organisatie van deze avond was in handen van Annet Sieljes en Aico Beugelink. Foto's gemaakt door Daniëlle Pekel, Annet Sieljes en Annet Pouls. Laatstgenoemde schreef ook dit verslag. Meer foto's op de facebookpagina van TTV Dedemsvaart.

Woensdag 15 januari 2020 om 16.30 uur
Daan Zandstra prolongeert titel bij clubkampioenschappen Jeugd

Dinsdag 14 januari vonden de jeugdclubkampioenschappen 2020 van TTV Dedemsvaart plaats.

Met 17 deelnemers (op 21 jeugdleden) dit jaar een hele goede opkomst. De indeling was op basis van competitie spelend en niet-competitiespelend. Er werden in totaal 4 poules gemaakt. Na de voorrondes kwamen de vervolgrondes waar het fanatisme erg spannende partijen voortbracht. Al met al een geslaagde avond waarbij ook het publiek rijkelijk aanwezig was! Woensdag 15 januari is het de beurt aan de senioren om uit te maken wie de clubkampioen wordt van 2020.

De uitslag van deze avond was als volgt:

A-Categorie:
1e plek en clubkampioen 2020: Daan Zandstra
2e plek Ingmar Everhardus
3e plek Senna Weggen

B-Categorie:
1e Jeremy Barneveld
2e Luna Dopmeijer
3e Juvany Odink

C-Categorie:
1e Vince Geertman
2e Marissa Wolf
3e Debby Gerrits

Annet Pouls, Christiaan ten Hartog en Aico Beugelink namen de organisatie op zich. Pouls schreef ook dit verslag en maakte ook foto's, deze staan op de facebookpagina van TTV Dedemsvaart.

Dinsdag 17 december 2019 om 09.00 uur
Paratraining bij TTV Dedemsvaart

Zondag 15 december organiseerde TTV Bos Bedden-Dedemsvaart in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) een open paratafeltennis training voor kinderen en senioren met een lichamelijke dan wel geestelijke beperking.

Open, omdat niet iedereen (nog) lid is van de NTTB. De reden voor deze training is dat er momenteel geen mogelijkheden in de regio zijn voor deze groep om te trainen op een PTC (Para Training Centrum), ze zullen hiervoor naar Rotterdam of naar Venray moeten. Naast de 3 deelnemers van TTV Dedemsvaart waren er nog deelnemers vanuit Den Haag, Pijnacker, Hilversum, Staphorst, Emmen en Deventer, waardoor het totaal op 13 kwam.

De training van zondag was onder leiding van de NTTB, die 3 gespecialiseerde trainers had afgevaardigd. Samen met trainers en vrijwilligers van TTV Dedemsvaart werd het een geslaagde dag die al begon om 10.30 uur. Om 12.00 uur werd er gezamenlijk een lunch genuttigd, waarna het programma verder ging en rond 14.00 uur afgelopen was. Al met al een geslaagde dag die mogelijk ook een vervolg gaat krijgen.

Archief mededelingen

Januari 2020 | Februari 2020 | Maart 2020 | April 2020
Juli 2019 | Augustus 2019 | September 2019 | Oktober 2019 | November 2019 | December 2019
Januari 2019 | Februari 2019 | Maart 2019 | April 2019 | Mei 2019 | Juni 2019
Juli 2018 | Augustus 2018 | September 2018 | Oktober 2018 | November 2018 | December 2018